vaistai.lt

Išmaniosios pėdkelnės – apie tokias dar negirdėjote (1458/0) 

Išmaniosios pėdkelnės – apie tokias dar negirdėjotePėdkelnių funkcija jau seniai nėra tik šildyti kojas. Skirtingi jų modeliai gali paslėpti figūros trūkumus, išryškinti privalumus, apsaugoti nuo negalavimų bei masažuoti. Pasižvalgykite, kokia yra išmaniųjų pėdkelnių įvairovė.

Liekninamosios

Šios pėdkelnės gaminamos pagal specialią technologiją tankesniu audiniu, kuris suspaudžia klubų sritį. Mūvėdamos figūrą modeliuojančias pėdkelnes, kūno apimtis sumažinsite keliais centimetrais ir tilpsite į dydžiu mažesnius drabužius. Naujausios liekninamosios pėdkelnės siuvamos su itin tvirta, tačiau neilga tankesne dalimi, todėl galite drąsiai mūvėti trumpus sijonus ir nebijoti, kad pasimatys pėdkelnių kraštelis.

Kovoja su celiulitu?

Kone didžiausia įvairaus amžiaus net lieknų moterų problema – nepatrauklios duobutės šlaunų ir sėdmenų srityje. Nelemto celiulito atsikratyti labai sudėtinga ir tai reikalauja daugybės pastangų, tačiau jau galite įsigyti pėdkelnių, kurios visą darbą nudirbs už jus, kol užsiimsite įprasta kasdiene veikla. Tereikia visą dieną mūvėti anticeliulitines pėdkelnes, kurios stimuliuoja kraujotaką ir problemines vietas veikia infraraudonaisiais spinduliais. Gamintojai tvirtina, kad lygesne ir gražesne šlaunų bei sėdmenų oda galėsite džiaugtis jau po keturių savaičių.

Gelbsti nuo nuovargio

Šios pėdkelnės pasiūtos taip, kad masažuotų ir stimuliuotų svarbiausias kojų vietas – kelių ir čiurnų sąnarius bei šlaunies ir blauzdos raumenis. Tvirtai priglundančios pėdkelnės idealiai tinka moterims, kurios kenčia dėl kojų tinimo ir venų varikozės. Šios pėdkelnės pravers ne tik kiaurą dieną dirbančioms sėdimą ar stovimą darbą, bet ir prisiekusioms keliautojoms.

Masažuojamasis poveikis visą dieną

Kas gali būti geriau už masažą, kai per dieną sukorėte kelis tūkstančius žingsnių? O jei dar vaikščiojote su aukštakulniais?.. Pėdkelnių gamintojai nusprendė, kad pėdas atgaivinti ir palepinti reikia ne vakare, kai nusiplukusios griūvate į lovą, bet visą dieną! Specialiai toms, kurios kasdien skundžiasi pavargusiomis ir apsunkusiomis kojomis, sukurtos pėdkelnės nuolat masažuoja pėdas, kai vaikštote. Negana to, į pėdas apgaubiantį audinį įausta alavijų mikropluošto, kad kojytės būtų ir maloniai vėsinamos.

Pakelia sėdmenis

Kuri gi dabar moteris nesvajoja apie apvalesnius sėdmenis... Tokius turėti galite ir kasdien neatlikdamos šimto pritūpimų – sėdmenis pakeliančios ir prilaikančios pėdkelnės prieinamos kiekvienai. Šiose pėdkelnėse sėdmenų srityje yra įsiūtos specialios detalės, pagamintos iš minkšto, bet standaus silikono, Jos pakelia sėdmenis į viršų. Tvirta tankesne audinio juosta prispaudžia pilvuką ir išlygina apatinę nugaros dalį.

Privilioja vyrus?

Apie tokias pėdkelnes veikiausiai dar negirdėjote. Jos ne šiaip įmantriais raštais ar retu tinkleliu gundo priešingos lyties atstovus. Pagal specialią patentuotą technologiją buvo sukurtos pėdkelnės su moteriškais feromonais. Kūno šiluma sušildo pėdkelnes ir jos ima skleisti vyrus viliojančius cheminius junginius. Tačiau prieš tokias įsigydamos, verčiau gerai pasvarstykite, ar kasdien norite vaikščioti apsigaubusi itin stipraus patrauklumo aura.

Pagražina taliją

Šios pėdkelnės tvirtu tampriu audiniu apspaudžia juosmenį iki pat krūtinės. Modeliuojamosios pėdkelnės savo funkcija primena senovinius korsetus, kurie siaurino taliją ir pakeldavo krūtinę. Tačiau švelnios ir iš plono audinio pasiūtos pėdkelnės nepalyginti patogesnės ir visiškai nekenksmingos sveikatai. Jas mūvėdamos galėsite vilkėti bet kokius drabužius nesibaimindamos, kad pasimatys pilvukas ar per plono audinio drabužius bus akivaizdžios riebaliukų klostės.

Tarsi BB kremas kojoms

Šios pėdkelnės išlygina odos atspalvį, paslepia nelygumus ir suteikia vos rudą spalvą. Mūvėdamos pėdkelnes atrodysite kaip nuogomis, tačiau tobulomis kojomis. Žinoma, dėl tvirto ir elastingo audinio bus ir tinkamai suspaustos visos probleminės vietos. Tokias pėdkelnes sumanę gamintojai jas vadina „makiažu kojoms“.

Drėkina odą

Dar vienos pėdkelnės tarsi iš svajonių šalies. Mūvėdamos jas visą dieną džiaugsitės sudrėkinta ir švelnia kojų oda, nes pėdkelnių pluoštas papildytas drėkinamosiomis, maitinamosiomis ir atgaivinamosiomis priemonėmis. Tereikia jas apsiauti ir užsiimti įprasta veikla, o pėdkelnės pasirūpins jūsų kojų oda. Tiesa, reikia paminėti, kad tokios pėdkelnės turi būti keičiamos kasdien ir drėkinamasis efektas jaučiamas nuo kelių iki keliasdešimt kartų (priklausomai nuo gamintojo). Vėliau jos tampa įprastos.

Tokias išmanias pėdkelnes be vargo įsigysite įprastose pėdkelnių ar interneto parduotuvėse. Jų kaina taip pat nėra gąsdinanti – nuo kelių iki keliolikos eurų.

 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net




Susijusios prekės




Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos