vaistai.lt

Pabudote patinusiais paakiais? Virtuvėje yra produktų, kurie padės atgauti grožį (16249/0) 

Pabudote patinusiais paakiais? Virtuvėje yra produktų, kurie padės atgauti grožįTamsūs ar po nakties patinę paakiai kamuoja ne vieną. Turint šią problemą reikia ją spręsti. Padės ne tik maskuojamosios priemonės. Daug ką rasite savo virtuvėje.

Kokios patinusių paakių priežastys?

Kai kurie pajuodusius paakius paveldi, tačiau paakiai patinsta dėl įvairių priežasčių. Jas žinant, galima bandyti išvengti nemalonaus vaizdo veidrodyje.

Priežasčių gali būti daugybė, tačiau dažniausios šios: miego trūkumas, alergija, hormoniniai pakitimai organizme dėl mėnesinių ciklo, skysčių perteklius, stresas, dažnas alkoholinių gėrimų vartojimas, prasta mityba.

Padės krioterapija

Atsikėlus pirmiausiai reikėtų paakius švelniai nuplaukite drungnu vandeniu, o tada šaltu. Tokia vandens procedūra suaktyvins kraujotaką. Tiesa, suaktyvinti kraujotaką padės ir rytinė mankšta, tad atsikėlę pajudėkite: atlikite tempimo pratimus, švelniai pamasažuokite akis.

Tiesa, padeda ir ledukai: į servetėlę ar audinio skepetą įdėkite keletą ledukų ir palaikykite ant paakių. Efektas bus panašus.

Priemonės iš šaldytuvo

Galbūt nepatikėsite, bet panaikinti paburkusius paakius padės bei pomidorų ir agurkų sultys. Atsipjaukite du griežinėlius agurko ar pomidoro ir uždėkite ant paakių. Ramiai atsigulkite ir pabūkite maždaug 15 minučių. Aišku, ryte skubant į darbą, tiek laiko rasti gana sunku, tada pasistenkite anksčiau atsikelti. Tada veidą nuprauskite ir paakiai taps šviesesni.

Taip pat pagražinti paakių odą padės agurkų ir bulvių sulčių mišinys. Susmulkinkite nuluptą žalią bulvę ir agurką. Tada gautą mišinį įvyniokite į ploną audinį ir gerai išspauskite sultis. Šiomis sultimis sudrėkinkite vatos tamponėlį ir dėkite ant paakių. Efektą turėtumėte pajausti iškart.

Žaliosios arbatos kerai

Arbata, kuri yra kiekvienuose namuose, padės atsikratyti patinusių paakių, tad ryte pamatėte, jog paakiai pajuodę visada po ranka turėsite tai, kas padės sušvelninti situaciją. Tereikia užplikyti 2 pakelius žaliosios arbatos ir palaukti, kol jie atvės. Tada šiuo pakelius dėkite ant paakių ir laikykite maždaug 15 minučių. Po šio procedūros atrodysite kur kas geriau.

Rožių vanduo – viena efektyviausių priemonių

Apskritai rožių vanduo odai tobulai tinka: ramina, gaivina, valo. Rožių aliejus plačiai naudojamas dėl savo savybių, kurios padeda kovoti su uždegimais. Jis naudojamas siekiant sumažinti sudirgusios ar net nudegintos odos paraudimą.

Taigi rožių vanduo – viena efektyviausių priemonių, padedančių atsikratyti papilkėjusių paakių. Jei kasdien juo vilgysite vatos tamponėlius ir juos dėsite ant paakių, jau maždaug po savaitės galėsite džiaugtis šviesesne ir lygesne oda. Tačiau net jei pamatysite puikų rezultatą, vis tik kelis kartus per savaitę kartokite šią procedūrą – taip išlaikysite nuolatinį efektą.

Venkite persidirbti ir sveikai maitinkitės

Kad ir kokių priemonių imsitės, niekas nepadės, jei gerai nepailsėsite, pakankamai neišsimiegosite. Bemiegės naktys, deja, nepuošia jokios moters. O paakiai iškart išduoda, kad miegota mažai arba išvis nemiegota, tad stenkitės, kad tokių naktų būtų kuo mažiau. Juk visiems žinoma, kad miegas – geriausias grožio specialistas. Net jei jūsų darbas reikalauja dirbti ištisas paras, pagalvokite, kas svarbiau: sveikata ar pinigai. Taigi patarimas vienas – daugiau ilsėkitės.

Taip pat nepamirškite ir sveikai maitintis: valgykite daug ląstelienos turinčio maisto, daržovių, vaisių, žuvies. Venkite sūraus, riebaus maisto, alkoholinių gėrimų.

 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos