vaistai.lt

Mezoterapija plaukams (4714/0) 

Mezoterapija plaukamsMezoterapija yra alternatyvaus gydymo būdas, kuris padeda išgydyti nuplikimą tiek vyrams, tiek moterims, mažinant plaukų slinkimą, skatinant plaukų augimą ir sulėtinant vyriškojo stiliaus nuplikimą.Tai procesas, kuris reguliuoja proteinų, vitaminų ir kitus maistinių medžiagų kiekius bei plaukų augimo veiksnius paciento galvos odoje.Tai atliekama labai neskausmingai, švirkščiant maistingąsias medžiagas į galvos odą, panaudojant mezoterapijos pistoletą. Šios medžiagos maitina ir drėkina galvos odą.Tai taip pat apima ląstelių metabolizmo inicijavimą, infekcijų pašalinimą, plaukų augimo skatinimą ir pagreitinimą, galvos kraujotakos pagerinimą, plaukų folikulų stiprinimą bei atgaivinimą. Viso to rezultatas – tankūs, sveiki, stiprūs plaukai.

Lyginant su kitais plikimo gydymo būdais, mezoterapija plaukams yra pranašesnė, nes padeda palaipsniui atstatyti hormonų pusiausvyrą ir neutralizuoja DHT hormono poveikį, dėl kurio paspartėja naujų plaukų augimas.

Mezoterapija plaukų augimui – tai procedūra, kurios metu į galvos odą švirkščiamas maistingųjų medžiagų turintis skystis. Tai atliekama naudojant specialų mezoterapijai skirtą pistoletą, kuriame yra sterili adata, įpurškianti tirpalą į galvos odą. Gydymo kursas – 8 procedūros, viena per savaitę, pusės valandos trukmės. Pacientas turi būti kantrus, nes mezoterapijos rezultatai dažniausiai pastebimi tik po penktosios procedūros.

Terapijos metu įšvirkščiamos gydomosios medžiagos pagrindas priklauso nuo plaukų netekimo priežasties. Kadangi šioje medžiagoje paprastai yra vitaminų, maistinių medžiagų ir kitų audinių požiūriu tinkamų medžiagų, šis gydymas laikomas saugiu, dažniausiai nepasireiškia joks šalutinis poveikis ar alerginės reakcijos. Pacientai, kuriems atliekamamezoterapija plaukams, nejaučia jokių skausmų ar bent menkiausio diskomforto, todėl mezoterapija yra puikus sprendimas, norint vėl džiaugtis vešlesniais plaukais.

Tačiau mezoterapijos plaukams turėtų atsisakyti žmonės, kenčiantys nuo įvairių  odos uždegimų, diabeto, hemofilijos bei besilaukiančios moterys, nes ji gali trukdyti ir pabloginti jų sveikatos būklę.

Kita plaukų ir galvos odos problema, kurią galima gydyti mezoterapija, yra pleiskanos. Tačiau tai turėtų būti daroma tik esant sunkioms, ilgalaikėms  odos ligoms, tik pasikonsultavus su dermatologu ir nustačius pleiskanų atsiradimo  priežastis.

Estetikos ir mokymo centre Kosmedija atliekama XL HAIR® terapija, padėsianti vėl džiaugtis bei didžiuotis sveikais, gražiais, kur kas vešlesniais plaukais.

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos