vaistai.lt

Natūrali kosmetika neturi būti nuobodi (1256/0) 

Natūrali kosmetika neturi būti nuobodiŠiuolaikiniams natūraliems produktams trūksta spalvų, žaismingumo ir išskirtinumo. Esame įpratę, kad natūrali kosmetika santūri ir... nuobodi. Bet taip neturi būti. Išbandykite naują natūralios kosmetikos liniją „Noughty“! Joje puikiai dera sudėtingiausios ir veiksmingiausios formulės su žaismingomis pakuotėmis ir šelmiškais produktais.

Sukurta moterų

Kas geriau gali žinoti, ko reikia nepaklusniems plaukams, negu moterys? Kosmetikos plaukams „Noughty“ kūrėjos – Rachel Parsonage ir Lorna Mitchell – pasitelkusios naujausių mokslinių tyrimų duomenis natūralių produktų srityje bei savo asmeninę patirtį, nepamiršo pasidomėti, ko gi iš tikro nori moterys (kalbame ne apie patogius aukštakulnius!).

Klientai norėjo natūralių produktų, kuriais jie galėtų pasitikėti, kurių sudėtyje būtų tik aukščiausios kokybės ingredientai ir kurie puikiai pasitarnautų plaukams. Be to, jie pageidavo nenuobodaus ženklo. Tokio ženklo, kuris atneštų šeimai tiek džiaugsmo, kiek jo suteikia jų numylėtinis šunelis.

Taip gimė „Noughty“. Kosmetika, kurioje išlaikyta pusiausvyra tarp rimto ir šelmiško, tarp sudėtingo ir žaismingo. „Noughty“ yra pasiruošusi sudrebinti natūralių plaukų priežiūros priemonių rinką.

„Noughty“ kosmetikos plaukams kūrėjai drąsiai sako, kad jų kosmetika yra 97 proc. natūrali. Kodėl ne 100 proc.? Nes taip gyvenime nebūna.

Būna dienų, kai mes valgome tik salotas ir lankomės sporto salėje, o būna ir tokių, kai negalime sustoti valgiusios pyragėlius ir apskritai nežinome, ko norime... Kad ir kokios gražios iš prigimties bebūtume, bent kartais per akių blakstienas perbraukiame tušu ar dažais paslepiame žilą plauką. Tai vadinama balansu!

„Noughty“ DNR

Noughty produktai – tai sudėtingiausios ir veiksmingiausios formulės, atspindinčios gyvybingumu pulsuojančią Noughty asmenybę. Svarbiausia, kad būtų išlaikyta pusiausvyra.

„Noughty“ dorybių sąraše:

97% natūralumas;

Natūralūs ingredientai;

Nėra sulfatų, silikonų, parabenų ir naftos produktų;

Išdidžiai britiška;

Nebandyta su gyvūnais;

Nuostabus kvapas;

„Noughty“ šelmiškumas:

Šelmiškas tonas;

Spalvingas dizainas;

Žaismingos iliustracijos;

Nutrūktgalviški video.

Kas sudaro tuos 3 paslaptingus procentus?

„Noughty“ kosmetikoje – veiksmingiausios natūralios medžiagos iš gamtos, jokių silikonų, sulfatų, parabenų ir naftos produktų. Tuos 3 proc. nenatūralių ingredientų sudaro konservantai ir stabilizatoriai. Kodėl? Kad sukurtum saugų ir ilgai galiojantį produktą, į formulę privalu įtraukti kelias specialias medžiagas, t. y., konservantus ir stabilizatorius.

Konservantai garantuoja produkto mikrobiologinį saugumą ir padeda atsilaikyti prieš išorės veiksnius per visą jo gyvavimo ciklą. Atminkite, kiekvieną kartą atidarius šampūno buteliuką, į šį produktą patenka tūkstančiai bakterijų iš oro ir nuo pirštų, todėl be konservanto natūrali kosmetika būtų netinkama naudoti jau po kelių kartų.

Stabilizatoriai dedami į kosmetiką, kad produktas liktų stabilus visą savo gyvavimo laikotarpį. Ar karšta ar šalta, ar veikiamas saulės spindulių, jis privalo išlikti tokios pat išvaizdos ir tokio pat veiksmingo, koks buvo pirmą pagaminimo dieną. To dėka galite drąsiai su savimi neštis savo pamėgtą „Noughty“, kur bekeliautumėte.

„Noughty“ kūrėjų manifestas

Mes kuriame plaukų priežiūros priemones tiems žmonėms, kurie rimtai nusiteikę siekti tikslų, bet nežiūri į save per daug rimtai (džiaukitės kiekviena gyvenimo akimirka!).

Mes tikime, kad tobulumas yra ne tik pervertintas, bet ir nuobodus. Mes norime, kad kiekvienas nusišypsotų, būtų laimingiausias ir – svarbiausia – būtų savimi.

Mes mylime natūralumą. Visus natūralius ingredientus. Visus tikrus, nuoširdžius žmones.

Mes nekenčiame dirbtinumo. Jokių bjaurių dalykų kaip silikonai, sulfatai ir parabenai. Jokių apgavysčių.

Mes beprotiškai aistringai trokštame paversti pasaulį natūraliai gražia vieta. Bet manome, kad natūralumas neturėtų reikalauti aukų. Nėra aukojimo. Jūsų sveikatos. Jūsų plaukų. Arba jūsų humoro jausmo.

Mes pripažįstame įvairiausius žmones ir kitokius požiūrius. Mes nebijome prieštaravimų. Tiesą sakant, mes žinome, kad jie tik daro pasaulį įdomesnį.

Mes čia, kad į žmonių gyvenimą grąžintume pusiausvyrą. Mes čia tam, kad pasitelkę gerumą ir džiaugsmą kovotume su pasaulio šiukšlėmis.

Mes natūraliai gražūs. NOUGHTY iš gamtos.

NOUGHTY kosmetikos galite įsigyti „Kosmada“ parduotuvėse.

 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos