vaistai.lt

Naujasis jaunystės eliksyras – sraigės! (3166/0) 

Naujasis jaunystės eliksyras – sraigės!Pasirodo, to naujiena nepavadinsi, mat rinkoje jau kurį laiką prekiaujama sraigių grožio produktais, skirtais amžiams sustingdyti jaunystę... Tačiau ar tai iš tiesų veiksminga?

Po lietaus pasivaikščioti išėjusias sraiges geriau įvertinkite tinkamai ir nė nebandykite išmesti iš savo daržo! Jūs galite jas panaudoti ir kosmetiniams tikslams, t.y., leisti joms maloniai pašliaužioti po... jūsų veido odą.  Būtent tokią paslaugą siūlo Japonijos grožio salonai. Jeigu nežinojote, priminsime, kad sraigių gleivės išsiskiria stebuklingomis ypatybėmis: jose yra hialurono rūgšties (pastaroji medžiaga vertinama kaip itin naudinga odai – ją atjaunina, drėkina, suteikia spindesio), baltymų bei visagalių antioksidantų.
 
Tokijuje įsikūrusiame salone sraigių paslauga kainuoja ne taip jau ir mažai – 161 svarą, o tai beveik 645 litai! Brangokas malonumas vien už šliaužiojančias sraiges ant veido, tiesa?...
 
Tačiau stebuklingasis medžiagų kompleksas, slypintis sraigių gleivėse esą ir malšina sudirgusią, uždegimų nukamuotą odą, ir pašalina negyvas odos ląsteles.

Per valandą trunkantį grožio seansą veido oda nuvaloma, tuomet uždedamos sraigės ir jos gali sau „vaikščioti“, kaip tik širdis geidžia. Procedūra, pavadinta Celebrity Esargot Course, apimanti ir veido masažus, kaukes, teigiama, ypač padeda atsigauti saulės spindulių pažeistai odai.
 
Ir negalvokite, kad šios sraigės valgo bet ką: salone naudojami specialūs kremai tik ekologiškomis daržovėmis šeriamų, sraigių gleivėmis.
 
Beje, kosmetologijoje sraigės pradėtos naudoti tikrai ne vakar – o daugiau kaip prieš 2000 metų. Netgi pats Hipokratas jas pasitelkdavo gydyti odos uždegimus. Apskritai, jauninantys moliuskų gleivių produktai ant bangos Japonijoje ir Pietų Korėjoje.

 

Informacija iš:

Ji24.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos