vaistai.lt

Neatsiejamas išmaniojo laikrodžio ir modernaus gyvenimo būdo asistentas (Video) (908/0) 

Neatsiejamas išmaniojo laikrodžio ir modernaus gyvenimo būdo asistentas: belaidės „Bluetooth“ ausinės sportuojantiems ir ne tik (Video)Aktyvus gyvenimo būdas niekada neišeina iš mados. Nors pažiūrėjus pro langą kol kas taip neatrodo, greitai prasidės pavasaris ir vėl parkus ir miško takelius užkariaus bėgiotojai ir dviračių entuziastai. Tie, kuriems sporto salė labiau prie širdies, jokių žiemos atostogų sporto malonumui ir nepripažįsta. Aktyvaus gyvenimo būdo propaguotojams siūloma galybė įvairių išmaniųjų įrenginių, bet kokio funkcionalumo galima tikėtis iš paprastų belaidžių ausinių?

Bene populiariausias sporto mėgėjams siūlomas prietaisas - įvairūs išmanieji laikrodžiai, skaičiuojantys nueitus žingsnius, sudegintas kalorijas, matuojantys širdies rimto pasikeitimus ir netgi pateikiantys patarimus. Visgi, daugelis sportuojančių žmonių laisvalaikiu nori klausytis muzikos, o tam reikalingos geros ausinės. Jos turi pasižymėti keliais esminiais bruožais.

Sportui skirtos ausinės turi būti kompaktiškos, lengvos ir nekristi nuo galvos. Jos jokiu būdu negali trukdyti sportuoti. Įsivaizduokite, kad jums reikėtų bėgioti su didelėmis kompiuteriniams žaidimams skirtomis ausinėmis. Jos ne tik nesilaikytų ant galvos, bet ir trukdytų, ypač, jei būtų su laidu. Šią užduotį geriausia patikėti specialiai sportuojantiems skirtoms ausinėms - būtent tokios ir yra belaidės „MPOW Magneto Sport“.

„MPOW Magneto Sport“ yra kur kas pranašesnės už dažnai pašiepiamas tradicines belaides į ausis įstatomas ausines - jos sujungtos laidu, todėl pranyksta pavojus jas pamesti. „MPOW Magneto Sport“ naudoja „Bluetooth 4.0“ technologiją, kuri užtikrina patikimą ryšį bei greitą prisijungimą. Gamintojas didžiuojasi ir tuo, kad belaidis ryšys yra taupus baterijos atžvilgiu - eikvoja labai mažai energijos.

Iš tiesų, bene įspūdingiausias „MPOW Magneto Sport“ bruožas - talpi baterija. Šios ausinės gali be petraukų groti net 8 valandas, todėl galima neabejoti, kad vieno įkrovimo pakaks ir ilgai treniruotei sporto salėje. Potencialius pirkėjus turėtų vilioti ir tai, kad „MPOW Magneto Sport“ puikiai blokuoja pašalinius aplinkos garsus.

„MPOW Magneto Sport“ yra sukurtas sportuojantiems, o šie žmonės nori ne tik klausytis muzikos, bet ir kalbėtis telefonu, neatsitraukdami nuo savo pratimų. Šių ausinių mikrofonas yra labai aukštos kokybės, todėl net triukšmingose vietose nesunkiai susikalbėsite su jums paskambinusiais žmonėmis.

Galiausiai, jos idealiai įsitaiso naudotojo ausyje ir neiškrenta net jam aktyviai judant. „MPOW Magneto Sport“ pakuotėje yra ne tik keli papildomi ausinių antgaliai, bet ir specialios kilpos, kurios ausines ausyse įstato dar tvirčiau. Jei nuspręsite jas išsiimti, galite jas palikti kyboti tiesiog ant kaklo - ausinės, kaip išduoda pavadinimas, yra magnetinės, todėl sulimpa tarpusavyje.

Beje, suglaudus magnetinius ausinių paviršius muzika bus sustabdyta arba, jei kalbėjote telefonu, bus padėtas ragelis, o jas atskyrus galima paleisti muziką arba atsiliepti į skambutį. Šis papildomas funkcionalumas tikrai pravers, nes nereikės iš kišenės traukti telefono.

„MPOW Magneto Sport“ ausinės yra pagamintos iš kokybiškų medžiagų ir turėtų tarnauti ilgai. Plius, jos parduodamos už gana prieinamą kainą - „MPOW Magneto Sport“ belaidės ausinės kainuoja kiek daugiau nei 31 eurą. Aktyvų gyvenimo būdą propaguojantys žmonės tikrai nesigailės jas įsigiję, nes jos yra lengvos, patvarios, patogios, patikimai prisijungia prie išmaniųjų įrenginių ir turi naudingų papildomų funkcijų.

„MPOW Magneto Sport“ apžvalga video siužete:

 

Informacija iš:

technologijos.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos