vaistai.lt

Sveikatos patikros programos Kauno klinikoje ,,Bendrosios medicinos praktika“ (2706/0) 

Sveikatos patikros programos Kauno klinikoje ,,Bendrosios medicinos praktika“Lietuva yra viena iš nedaugelio ES valstybių, kurioje žmonės mažiausiai laiko ir dėmesio skiria sveikatos profilaktikai ir dažniausiai apie sveikatos patikrą pagalvoja tik tuomet, kai rimtai suserga. O be reikalo. Profilaktiniai patikrinimai tam ir skirti, kad liga būtų diagnozuota ankstyvoje stadijoje, lengviau bei greičiau pagydoma, išvengiama rimtų komplikacijų ir, be abejo, ligos gydymas kainuotų mažiau. Net ir nejaučiant jokių negalavimų ar nesiskundžiant sveikatos sutrikimais, profilaktiškai tikrinti sveikatą patariama kasmet.

Sveikatos patikros programos Kauno klinikoje ,,Bendrosios medicinos praktika“Jūsų patogumui siūlome mediciniškai pagrįstas per vieną dieną atliekamas aukščiausio lygio sveikatos patikros programas, sudaromas atsižvelgiant į amžių, lytį, sveikatos būklę ir kitus faktorius. Skubių, naujausių technologijų aparatūra atliekamų patikrų metu parenkami tik būtiniausi, sveikatai nekenksmingi tyrimai, kurių metu patikrinamos svarbiausios organizmo sistemos bei jų funkcijos. Tai leidžia laiku nustatyti ūmines ir lėtines infekcijas, vėžines ligas, anemiją, cukrinį diabetą, inkstų, šlapimo ir lytinių organų patologijas, aterosklerozės vystymosi riziką, kraujagyslių sistemos ligas.

Sveikatos patikros programas mūsų klinikoje ypač pamėgo užimti žmonės, nes visi tyrimai atliekami per kelias valandas vienoje klinikoje, nereikia laukti eilėse, tad sutaupomas brangus laikas. Pasirinkdami programas, o ne tuos pačius tyrimus atskirai, sutaupysite, nes visoms sveikatos patikrų programų kainoms jau esame pritaikę 10 proc. nuolaidą. Klinikoje dirba geriausių Lietuvos gydytojų komanda, kuri iškart po patikros Jums suteiks būtinąją pagalbą (nechirurginis gydymas, skausmo malšinimas, skubi operacija ir kt.).

Sveikatos patikros programos Kauno klinikoje ,,Bendrosios medicinos praktika“Pacientams, kurie neturi noro sveikatos patikrai, patariame pagalvoti ne tik apie save, bet ir apie kitus šeimos narius. Kiekvienas mūsų turime tam tikrų pareigų šeimoje ar visuomenėje: turime vaikus, kuriems esme reikalingi, turime tėvus, kurie kartais jau nebegali patys savimi pasirūpinti, tad esame reikalingi ir jiems. Todėl žmogus, kuris nesitikrina, galvoja tik apie save. Sakoma, kad lietuviai – viena iš nelaimingiausių pasaulio tautų. Tačiau didele dalimi už savo laimę esame atsakingi patys. Branginkite save ir artimuosius – juk sveikata yra didžiausias mūsų turtas, kurio turime rūpintis nuolat, o ne ištikti bėdos.

Specialus pasiūlymas ,,Bendrosios medicinos praktika“ šeimos klinikos pacientams! Tik 2014 m. birželio mėnesį maksimali sveikatos patikros programa atliekama su 20 proc. nuolaida!

Daugiau informacijos:
tel. (8-37) 31 36 65, Bendrosios medicinos praktika
,
http://www.daktaras.lt/profilaktines-sveikatos-patikrinimo-programos/

Klinikos adresas:
Savanorių pr. 423/421, Kaunas.







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos