vaistai.lt

2017-aisiais keliautojus labiausiai domino medikų rekomendacijos vykstantiems į keturias šalis (881/0) 

2017-aisiais keliautojus labiausiai domino medikų rekomendacijos vykstantiems į keturias šalisTailandas, Indonezija, Vietnamas ir Indija – tai keturios šalys, kurios labiausiai domino pernai informacijos apie skiepus Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro interneto svetainėje ieškančius keliautojus. Atitinkamai rekomendacijos perskaitytos 2,4 tūkst., 1,7 tūkst., 1,2 tūkst., 1,1 tūkst. kartų.
 
Į dažniausiai skaitytų medikų rekomendacijų dešimtuką taip pat pateko Filipinai, Tanzanija, Šri Lanka, Egiptas, Turkija ir Marokas. Skiepų keliautojams rekomendacijas šiose šalyse ULAC interneto svetainės lankytojai skaitė po daugiau kaip 600 kartų apie kiekvieną šalį.
 
Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro medikai primena, kad prieš vykstant į egzotines šalis būtina susipažinti su skiepų tose šalyse rekomendacijomis. Kadangi imunitetui susiformuoti po skiepijimų reikalingas tam tikras laikotarpis, todėl ketinantiems keliauti rekomenduojama dėl skiepų kreiptis į sveikatos priežiūros įstaigas iki kelionės likus 4-6 savaitėms. Tačiau jei iki kelionės liko mažiau laiko, vis tiek rekomenduojama kreiptis į gydytoją, nes kai kurie skiepijimai gali būti atliekami iki kelionės likus ir mažiau laiko.
 
Skiepų rekomendacijos keliautojams yra kasmet atnaujinamos ir skelbiamos Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centro interneto svetainėje. Visuomenės patogumui, vykstant į bet kokią šalį, paieškoje "Skiepai keliautojams" pasirinkus šalies pavadinimą, galima rasti pilną informaciją apie rekomenduojamus skiepus.
 
Skiepų keliautojams paiešką galima rasti čia

Informacija iš:

Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos