vaistai.lt

Plokščiam pilvukui – 10 gėrimo idėjų (7540/0) 

Plokščiam pilvukui – 10 gėrimo idėjųDietologai ir mitybos specialistai rekomenduoja per dieną išgerti bent kelis litrus vandens. Tačiau paprastas vanduo įtinka ne visiems. Kuo jį paskaninti?

Garsi JAV dietolgė, mitybos specialistė Cynthia Sass milijonams amerikiečių padėjo iš naujo pažvelgti ir pamilti sveikus maisto produktus. Ji dalijasi savo valgariaščio ypatybėmis ir paslaptimis, kaip išlaikyti liekną figūrą ir visuomet jaustis puikiai.

Sassy vanduo (Sassy water), kuris pavadintas mitybos specialistės vardu, yra puikus pasirinkimas ne tik norintiems sulieknėti, bet ir tiems, kurie savo organizmą nori palepinti naudingosiomis medžiagomis.


  • Sumaišykite vandenį su keliais citrinos griežinėliais, supjaustytu agurku, mėtos lapeliais, ir trintu imbieru. Pagardinkite ledukais, palikite šaldytuve pernakt ir ryte mėgaukitės į sveikatą. Šalina toksinus, greitina medžiagų apykaitą, lieknina. Kokie dar vandens ir vaisių, uogų bei daržovių deriniai dovanos tokį patį efektą?
  • Sumaišykite vandenį su keliais griežinėliais šviežio ananaso, smulkintu obuoliu, vyšniomis.
  • Kaip skamba braškių ir bazilikų vandens derinukas? Ogi tikrai skaniai! Išbandykite: 12 lapelių bazilikų supjaustykite ir sumaišykite su smulkintomis braškėmis. Užpilkite vandeniu ir ruoškite kaip nurodyta aukščiau: įdėkite į šaldytuvą ir laikykite pernakt.
  • Obuoliai ir cinamonas. Sumaišykite vandenį su smulkintais obuoliais ir keliais žiupsneliais kvapniojo cinamono.
  • Melionas, vynuogės ir kivio griežinėliai dovanos tikrai puikų skonį. Būtinai paragaukite.
  • Melionas puikiai dera ir su žaliąja citrina. Jeigu įbersite žiupsnelį rudojo cukraus sumaišyto su vanile, gausite nepakartojamą rezultatą.
  • Imbieras su kriaušėmis – puikus pasirinkimas, padėsiantis pagreitinti medžiagų apykaitą, atšviežinti burnos kvapą, pašalinti toksinus ir šlakus.
  • Citrusinių vaisių gaiva. Vandenį pagardinkite keliais geltonosios, žaliosios citrinos, apelsino, greipfruto, mandarino griežinėliais.
  • Avietės, citrina ir rozmarinas. Kvapnus gėrimo receptas ir atgaivins, ir suteiks energijos.
  • Obuoliai, apelsinai ir vynuogės. Susmulkinkite ir gerai išmaišykite vandenyje. Gardu ir sveika!

 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos