vaistai.lt

„Ant bangos“ rankas jauninanti procedūra (1252/0) 

„Ant bangos“ rankas jauninanti procedūraSakoma, rankos labiausiai išduoda moters amžių. Gal todėl kaip įmanydamos garsiausios pasaulio žvaigždės savo rankas slepia po pirštinėmis ir kitokiais aksesuarais...

Daily Mail žurnalistė Liz Jones pasakoja, kad niekuomet nevirdavo, neplaudavo indų, o rankas ištisus metus lepindavo įvairiausiais kremais, procedūromis, miegodavo su pirštinėmis, nelakuodavo nagų, kad šie nepagelstų. Deja, rankos vis tiek ėmė senti... Moteris nusprendė nepasiduoti.

Apsilankiusi pas specialistą Dennisą Wolfą, L. Jones išgirdo, kad  nuosavi riebalai – tai naujasis užpildas. Ir nors tokia procedūra brangesnė, ji saugesnė, mat rečiau įvyksta atmetamoji reakcija. Be to, efektas bus matomas ilgiau negu aštuonis mėnesius, o gal net metus.

Skamba nelabai jaukiai? Tačiau šiandien ši procedūra gana populiari. Riebalais jau kuris laikas užpildomos ir veido raukšlės. Iš kur jie paimami, nusprendžia gydytojas. Šiuo atveju moteris tikėjosi, kad tai bus pilvas, bet specialistas pasirinko jos šlaunis. Iš jų,  kaip jau darosi aišku, buvo nusiurbta dalis riebalų, kurie... nukeliavo į Liz rankas. „Beje, po procedūros rankos gali būti skausmingos, su mėlynėmis, tačiau ir gerokai putlesnės“, – sakė D. Wolfas.

Liz džiaugėsi, kad operacija truko neilgai, o rankos tapo lyg dvidešimtmetės. „Negalėjau patikėti savo akimis ir vis lyginau rankas su veido oda! Po kelių dienų, pažvelgusi į savo pėdas, pamaniau, gal gydytojui paskambinti ir paklausti, ką jis mano apie pėdų atjauninimą? Bet... Gal iš pradžių verčiau įsigysiu kašmyro kojinių porą“, – rašė Liz Jones.

Visgi senėjimo proceso sustabdyti neįmanoma, nebent tik pristabdyti. Moterys, nenorėdamos suvokti, kad laikas bėga nenumaldomai greitai ir kad gali senti grakščiai ir oriai, renkasi įvairiausias intervencijas į savo kūną, veidą. Ar mūsų grožis tikrai reikalauja tokių aukų? Spręsti kiekvienai asmeniškai...

 

Informacija iš:

Ji24.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos