vaistai.lt

Perengtos rekomendacijos „Kaip paruošti saugų ir kokybišką maistą vaikų darželiuose ir mokyklose?“ (1644/0) 

Perengtos rekomendacijos „Kaip paruošti saugų ir kokybišką maistą vaikų darželiuose ir mokyklose?“Vaikų ugdymo įstaigose Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos inspektoriai kasmet nustato daugybę pažeidimų: maistas gaminamas netinkamose patalpose, naudojami vaikų maitinimui draudžiami maisto priedai arba gaminiai, neaiškios kilmės ir kokybės produktai. Kad darželiuose ir mokyklose ant stalų garuotų kokybiški, maistingi ir švieži patiekalai, Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba parengė rekomendacijas ugdymo įstaigų ir valgyklų vadovams.

Rekomendacijose – patarimai, į ką atkreipti dėmesį renkantis produktų tiekėjus mokyklų ir darželių valgykloms, kaip organizuoti darbą valgykloje bei sudaryti valgiaraščius. Taip pat išskirta, kokie produktai būtini ir draudžiami vaikų mitybos racione, kuo būtina pasirūpinti ugdymo įstaigos administracijai.

Rekomendacijas „Kaip paruošti saugų ir kokybišką maistą vaikų darželiuose ir mokyklose?“ rasite Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos internetiniame puslapyje.

Informacija iš:

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos