vaistai.lt

Būkite budrūs ir nepakliūkite į prekybininkų spąstus (925/0) 

Būkite budrūs ir nepakliūkite į prekybininkų spąstusJei manote, kad viską sprendžiate pačios – labai klystate: dažnai už jus nusprendžia reklamos kūrėjai ir saldžiabalsės parduotuvių konsultantės...

Kodėl renkatės būtent tą tušą blakstienoms ar tik tokią dantų pastą? Kodėl apsiperkate būtent toje parduotuvėje ir valgote šitoje kavinėje? Verta išmokti pastebėtas kitų žmonių gudrybes, kad kitą kartą už jus nenuspręstų niekas!

Nemeluokite sau

Būna, kad nusipirkusios brangius batus prestižinėje parduotuvėje vėliau apsižiūrime, kad jie ne tokie ir patogūs ar gražūs, kaip mums atrodė. Bet iškart pasiteisiname, kad iš esmės jie „visai nieko“, o po kurio laiko skubame ieškoti kitų batelių ten pat. Kodėl? Nes nesinori prisipažinti, kad suklydome – juk išleidome šitiek pinigų! Tiesiog pasitikrinkite paklausdamos savęs, ar dabar pirktumėte tuos neįtikusius batus, ar ne. Turbūt paaiškės, kad tikrai nepirktumėte.

Atskirkite, ar renkatės, ar pasirenkama už jus

Pagalvokite, ar kažką pirkote, nes nusprendėte pati, ar rekomendavo draugės? O gal matėte gundančią reklamą? Prisiminkite, kodėl perkate tam tikros firmos kosmetiką – kas lėmė tokį pasirinkimą? Galbūt tie visi kremukai labai tiko jūsų draugei, bet ne taip gerai tinka jūsų odai... Kas, kad jie brangūs, kokybiški ir išreklamuoti.

Labai nesidžiaukite, gavusios mielų dovanėlių

Jums padovanoja mėginuką ar pasiūlo išbandyti nemokamą SPA procedūrą. Priimdamos dovanėlę nevalingai įtraukiame į tam tikrus santykius su dovanotoju, nes mums nepatinka likti skolingoms. Taigi, nenorėdamos likti skolingomis, dažnai nusiperkame prekes ar paslaugas, kurių mums visai nereikia.

Susitelkite į svarbiausią pirkinį

Įsivaizduokite, kad perkate pakankamai brangią suknelę: pasimatuojate, pasidžiaugiate ir jau einate prie kasos. Staiga konsultantė nekaltai pasiūlo dirželį, kuris „labai tiks prieš šitos suknelės“. Palyginti su suknele, dirželis kainuoja nedaug, taigi jūs iškart ir užkimbate ant kabliuko. Nusiperkate. O paskui suvokiate, kad apskritai dirželių negalite pakęsti ir prie suknelės šis atrodo keistai...

Neįgarskinkite savo ketinimų

Jei garsiai pareiškiate apie savo planus, jų nesilaikyti darosi nesmagu prieš artimuosius ar kolegas. Tad nėra ko girtis, kad vasarą būtinai važiuosite į tolimą kelionę (nors jai dar nesutaupėte) ar pirksite naujesnį automobilį... Pasvajoti, aišku, galima, bet – tyliai. Nes vėliau neatsiginsite klausinėtojų. Jausite spaudimą būtinai kažką pirkti ar važiuoti, tad jausitės įsipareigojusi elgtis taip, kaip jau galbūt nebenorite.

 

Informacija iš:

Ji24.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos