vaistai.lt

Paskaitos gyventojams apie tai, kaip 100 metų gyventi be ligų (3974/0) 

Paskaitos gyventojams apie tai, kaip 100 metų gyventi be ligųSveikatos žurnalistų asociacija (SŽA) kartu su Žmogaus pažinimo centru „Vaiska“ bei Sąmoningų mamų bendruomene pradeda vykdyti paskaitų visuomenei projektą „Kaip nesusirgti ir gyventi be vaistų“.

Į Lietuvą atvyksta du garsūs lektoriai iš Ukrainos. Gydytojas gastroenterologas Dmitrij Naumov ir chemikas, gydytojas onkologas Jurij Šulga savo kasdienėje praktikoje vadovaujasi mokslininko Boriso Bolotovo sveikatos išsaugojimo atradimais bei visuminiu požiūriu į žmogų. Jie supažindins visus norinčius su B. Bolotovo fermentų sistema. Su fermentų pagalba galima ne tik atsikratyti antsvorio, išspręsti lėtinių skausmų problemą, apsaugoti vaikus nuo dažniausių susirgimų, tačiau ir pakovoti su rimtesnėmis ligomis. Lektoriai tikina, kad turi atsakymą į klausimą, kaip 100 metų gyventi be ligų.

SŽA lapkričio 10-16 dienomis 5 šalies miestų gyventojus kviečia į paskaitų ciklą apie fermentų naudą sveikatai pagal žymaus ukrainiečių mokslininko Boriso Bolotovo principus. Šio paskaitų ciklo pristatymas vyks lapkričio 10 d. 10 val. BNS konferencijų salėje.

„Šiuo metu B. Bolotovui 85 metai, jis neišvyksta iš šalies, tačiau jo mokiniai dalinasi šio nuostabaus mokslininko idėjomis. Pernai mūsų centro kvietimu į Lietuvą buvo atvykę chemikas, gydytojas onkologas Jurij Šulga ir gydytojas gastroenterologas Dmitrij Naumov. Tuomet jie pasakojo apie mitybos įtaką sveikatai ir ligų atsiradimui. Šį kartą norime, kad jie papasakotų apie B. Bolotovo fermentus ir giras. Tai iš pirmo žvilgsnio nesudėtingai paruošiami gėrimai, tačiau jie turi didelį poveikį. Tuo ne kartą teko įsitikinti“, – sako Žmogaus pažinimo centro Vaiska lektorė, osteopatė, kūno psichoterapeutė Rasa Mažionienė.

Neramumai Ukrainoje sutrukdė įgyvendinti mokslininko B. Bolotovo šeimos idėją – pradėti taikyti jo principus vietinėse sanatorijose, jau net buvo pradėta vesti derybas su Krymo gydymo įstaigomis. Deja… Aršus kovotojas už Ukrainos laisvę B. Bolotovas sovietmečiu dėl to buvo įkalintas, tačiau net kalėjimo grotos jam nesutrukdė tęsti savo tyrimų sveikatos srityje. Kai B. Bolotovui reikėjo palikti įkalinimo įstaigą, jis paprašė kelių dienų, nes buvo pradėjęs vieną tyrimą ir jam nesinorėjo jo nutraukti.

Paskaitų grafikas:

VILNIUS

Lapkričio 10 d., 10 val. paskaitų ciklo „Kaip nesusirgti ir gyventi be vaistų“ pristatymas visuomenei BNS konferencijų salėje. Konferencijoje dalyvaus Sveikatos žurnalistų asociacijos pirmininkė Daiva Ausėnaitė, chemikas, gydytojas onkologas Jurij Šulga (Ukraina, Kijev), gydytojas gastroenterologas Dmitrij Naumov (Ukraina, Vinica) bei Sąmoningų mamų bendruomenės įkūrė Giedrė Veličkienė.

Lapkričio 10 d., 14-15 val. Vilnius, viešbutis „Corner“ (T. Ševčenkos g. 16). Paskaita „B. Bolotovo požiūris į vaikų ligas. Ar vaikai gali nesirgti?“.

Lapkričio 15 d., 12 val. Vilnius, viešbutis „Corner“ (T. Ševčenkos g. 16). Paskaita „Lieknėjimas pagal B. Bolotovą“.

KAUNAS

Lapkričio 11 d., 11 val. Paskaita „B. Bolotovo požiūris į vaikų ligas. Ar vaikai gali nesirgti?“.

ŠIAULIAI

Lapkričio 12 d., 11 val. Šiauliai, Manualinės medicinos klinika (Varpo g. 29). Paskaita „B. Bolotovo požiūris į vaikų ligas. Ar vaikai gali nesirgti?“.

Lapkričio 12 d., 17 val. Šiauliai, Manualinės medicinos klinika (Varpo g. 29). Paskaita „Kodėl ir kaip reikia valyti organizmą?“.

Paskaitų grafikas dar pildomas.

 

Informacija iš:

Vakarų Lietuvos Medicina

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos