vaistai.lt

10 svarbiausių patarimų, kaip stiprinti sveikatą darbe (1472/0) 

10 svarbiausių patarimų, kaip stiprinti sveikatą darbe„10 svarbiausių patarimų, kaip stiprinti sveikatą darbe“ yra rekomendacijos, padėsiančios darbdaviams ir darbuotojams įsivertinti ar pakankamai dėmesio jų įstaigoje yra skiriama sveikatos stiprinimui.

Rekomendacijos apie sėkmingą darbuotojų sveikatos stiprinimą parengtos netradiciniu, testo formatu. Pateikiama 10 pagrindinių patarimų, kurie išskaidyti į smulkesnius teiginius. Skaitantieji gali žymėti teiginius, kuriuose aprašomų patarimų jų darbovietėje yra laikomasi: kuo daugiau teiginių jie pažymi, tuo labiau jų darbo vietoje yra stiprinama darbuotojų sveikata ir darbingumas.

Rekomendacijos skirtos visiems įmonės ar įstaigos bendruomenės nariams: darbuotojams, darbdaviams, profesinės sveikatos specialistams.

Rekomendacijas parengė Higienos institutas kartu su VšĮ „Pozityvios sveikatos komanda“, Suomijos profesinės sveikatos institutu ir Latvijos Rygos Stradins universiteto Darbo ir aplinkos medicinos katedra bei Profesinės saugos ir aplinkos sveikatos institutu. Rekomendacijos parengtos įgyvendinant tarptautinį projektą „Sveikatos ugdymo darbo vietose tyrimas: esama padėtis ir poreikiai“ (2013–2014 m.). Projekto koordinatorius – VšĮ „Pozityvios sveikatos komanda“. Projektą finansavo Šiaurės ministrų tarybos Nordplus Adult programa.

Rekomendacijas elektroniniu formatu galima rasti čia.

Informacija iš:

www.sam.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos