vaistai.lt

Kaukės, padėsiančios atsikratyti dėmių ir nuo spuogų likusių žymių (7150/0) 

Kaukės, padėsiančios atsikratyti dėmių ir nuo spuogų likusių žymiųGal vyrus randai ir puošia, tačiau tik ne moteris, kurios trokšta puikuotis lygia, švelnia ir vienodos spalvos oda. O randelių ir dėmių dažniausiai neišvengiame nė viena – tai, žiūrėk, koks spuogelis išdygsta, tai saulė nubučiuoja...

Dažniausiai ilgainiui randeliai susilygina su odos spalva savaime, tačiau vis tiek išlieka tam tikrų žymių, ką jau kalbėti apie tai, kad pasitelkdamos šiuolaikines priemones, galime pagreitinti gijimo procesus.

Bene labiausiai dėmesio reikia nuo spuogų likusiosm žymėms, kadangi kai kurios jų būna tokios, kad namuose tikrai sau nepadėsime. Čia reikalinga stiprioji amunicija: lazerio procedūros ar cheminis odos šveitimas.

Rūgštinės procedūros atjaunina odą ir suteikia jai sveiko švytėjimo, skaistumo. Taigi, prieš nuspęsdamos su tomis žymėmis atsisveikinti, pirmiausia apsilankykite pas kosmetologą, kuris geriausiai patars, kas jums tinka.

O mes dalinamės patarimais, kaip naminėmis priemonėmis pašviesinti ir paskaistinti odą.

  • 2 arbat. š. citrinos sulčių sumaišykite su 1 kiaušinio baltymu. Gerai išplakite ir gautą masę užtepkite ant probleminių odos vietų. Po 15–20 minučių viską nuplaukite.
  • Paprasčiausi agurkai pasižymi balinamuoju poveikiu. Galite arba įtrinti odą agurkų griežinėliais arba išspausti sultis ir jomis valyti veido odą.
  • Sumaišykite medų ir cinamoną lygiomis dalimis. Gauta mase tepkite problemines odos vietas ir palikite 15–20 minučių. Jau po 10 dienų pastebėsite skirtumą.
  • Sakoma, kad valgomoji soda taip pat padeda atgauti sveiką odos išvaizdą. Sumaišykite nedidelį jos kiekį su vandeniu, kad gautumėte košelės konsistencijos masę ir tuomet naudokite kaip veido šveitiklį – įmasažuokite į odą ir švelniai nuplaukite drungnu vandeniu.
  • Sutrinkite pomidorą ir sumaišykite su keliais šaukšteliais krakmolo. Gautą kaukę tepkite ant veido ir palikite 15–20 minučių.
  • Baltajį molį sumaišykite su keliais šaukšteliais citrinų sulčių ir vandeniu iki vientisos masės. Užtepkite kaukę ir palikite ją 15–20 minučių. Nuplaukite drungnu vandeniu.
  • Itin padeda petražolių sultys arba nuoviras. Pastarajį galite užsišaldyti ir naudoti ledo kubelius veidui prausti.
  • Teigiama, kad nuo randelių puikiai padeda ir obuolių actas, kadangi, kaip ir petražolės ar citrina, pasižymi balinamosiomis savybėmis. Išbandykite štai tokį receptą: 1 dalį acto sumaišykite su 3 dalimis vandens ir patepkite nuo spuogelių likusius randus bei dėmes. Teigiama, kad ši priemonė puikiai padeda odai atsinaujinti ir švytėti.
  • Daug gerų žodžių sulaukia ir štai tokia kaukė: 1/2 arbat. š. cinamono, 1/2 arbat. š. maltų muskatų, 1 arbat. š. medaus, 2 arbat. š. citrinų sulčių. Viską gerai išmaišykite ir užtepkite ant veido. Po pusvalandžio nuplaukite šiltu vandeniu.
  • Morkos taip pat gražina odą. Jums reikės 1 arbat. š. trintų morkų, 1 arbat. š. jorgurto, 1 arbat. š. baltojo molio. Visus ingredientus sumaišykite ir užtepkite ant odos. Po 15 minučių nuplaukite šiltu vandeniu.

 

Informacija iš:

Ji24.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos