vaistai.lt

7 nesenstančių moterų taisyklės (928/0) 

7 nesenstančių moterų taisyklėsAr pastebėjote, kad kai kurios moterys su amžiumi tampa tik gražesnės, o bėgantys metai nepalieka ant jų veido ir kūno senėjimo žymių? Kas tai? Kažkokia jaunystės eliksyro paslaptis ar ypatinga gamtos dovana?

Viskas yra kur kas paprasčiau. Kai kurios moterys sugeba išlaikyti jaunystę dėl to, jog laikosi tam tikrų sveiko gyvenimo būdo taisyklių. Tai, kaip mes elgiamės su savo organizmu ir kaip jį maitiname, daro didelį poveikį tam, kaip mes atrodome.

Pateikiame jums 7 nesenstančių moterų taisykles, kurios galbūt padės užbėgti senatvei už akių ar šiek tiek ją pristabdyti.

1. Tinkamas maistas

Rūpintis savo virškinimo sistema reikia visiems. Moterims ypač. Netinkama mityba nuodija organizmą, o juk žarnyno sveikata yra viso mūsų organizmo sveikatos pagrindas. Ką daryti, kad žarnynas būtų sveikas? Rinktis tinkamą maistą: daržoves, vaisius, košes, vandenį. Apriboti keptą maistą ir saldumynus.

2. Vanduo

Mūsų oda ir vanduo yra tarpusavyje labai susiję. Odos būklė priklauso nuo to, kokį vandenį geriame. Taip pat svarbu ir tai, kiek vandens išgeriame. Kiekvieną dieną reikia išgerti 1,5–2 litrus gryno natūralaus vandens. Vanduo pripildo organizmą deguonimi ir suteikia gyvybinės energijos, o oda tampa lygi ir švelni.

3. Miegas

Pagrindinis grožio ir sveikos išvaizdos priešas – miego trūkumas. Miegas turi būti kokybiškas ir visavertis. Be to, miegas leidžia pailsėti ne tik fiziškai, bet ir morališkai.

4. Grynas oras

Gryną orą būtina gauti visais įmanomais būdais – pradedant pasivaikščiojimais, baigiant patalpų vėdinimu. Stenkitės kaip įmanoma dažniau vaikščioti pėstute ir nepamirškite reguliariai vėdinti patalpų, kuriose dirbate ir miegate.

5. Vitaminai

Jaunystę ir grožį padės išsaugoti ir vitaminai. Geriausia, jeigu juos gausite iš šviežių daržovių ir vaisių, o ne iš vaistinėje pirktų maisto papildų. Naudingiausi grožiui ir daug vitaminų turintys maisto produktai: apelsinai, pupelės, špinatai, lašiša, kalakutiena, riešutai, pomidorai, juodoji ir žalioji arbata.

6. Kaklas ir rankos

Kaklas ir rankos kaip niekas kitas išduoda moters amžių. Rūpinkitės šiomis kūno dalimis ne mažiau negu veidu. Kai šveičiate indus, plaunate grindis, tvarkote namus ar skalbiate, mūvėkite specialias pirštines. Rankų oda labai nemėgsta purvo, staigių temperatūros svyravimų ir buitinės chemijos, kurios gausu įvairiuose plovikliuose ir šveitikliuose.

7. Siela

Sielos būklė atsispindi ir mūsų išorėje. Jeigu siela ir širdis jauna, tai ir veidas švytės. Užsiimkite mėgstama veikla, džiaukitės kiekviena diena, dažniau šypsokitės, ieškokite teigiamų dalykų ten, kur kiti mato tik neigiamus. Nenustokite tikėti, kad jūsų gyvenime viskas gerai, tada tikrai viskas taip ir bus!

Daugiau optimizmo, smalsumo, tikėjimo gėriu! Skleiskite švelnumą ir ramybę – tokia moteriška jėga neleidžia tai senatvei pasibelsti į jūsų širdį.

 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos