vaistai.lt

Priežastys, kodėl jūsų paakiai pajuodę (2871/0) 

Priežastys, kodėl jūsų paakiai pajuodęDažna moteris skundžiasi, kad pajuodę paakiai kaipmat sugadina nuotaiką. Priemonių, kaip juos maskuoti, gyva galybė, tačiau kur slypi tamsių paakių priežastis?

Juk kai kurios damos niekada nesusiduria su šia problema.Paanalizuokime!

Sveika mityba ir fizinis aktyvumas suteikia jėgų jūsų kūnui ir sielai. Taigi, pradėkite nuo savo gyvenimo būdo keitimo, o vėliau sulauksite ir rezultatų, tačiau jie neatsiras akimirksniu (reikia imtis veiksmų bent kelis mėnesius). Labai didelę įtaką odos išvaizdai ir pajuodusiems paakiams daro ilgas naktinėjimas, alkoholis ir rūkymas, stresas, net paprasčiausias piknaudžiavimas sūriu maistu!

Dermatologė Jessica Wu tikina, kad saulėtu metu mums būtinas apsauginis kremas, kadangi saulės spinduliai mūsų nepaglostys ir vėliau ant odos atsiskleis visus gražumu – pigmentinėmis dėmėmis. Taip pat saulė kenkia ir paakių grožiui, taigi, dabar pats metas išsirinkti kremą nuo saulės ir juo būtinai palepinti jautrią ir ploną paakių odą.

Kosmetika su retinoidais. Dažniausiai įvairūs kremai su retinoidais šviesina odą, mažina raukšles, tačiau didžiausia bėda kyla tuomet, jeigu kosmetikos padauginame. Dermatologė Jessica Wu sako, kad tuomet akių sritis gali parausti, išsausėti, pradėti pleiskanoti. Todėl verčiau kosmetiką rinkitės itin atidžiai ir pernelyg nesižavėkite visagaliais preparatais.

Netinkamas makiažo valiklis. Jeigu jums tenka kaip reikiant patrinti akis, kad pašalintumėte makiažo likučius, greičiausiai tai baigsis pajuodusiais ir sudirgintais paakiais. Dermatologai tikina, kad galite sukelti uždegimą, pažeisti kapiliarus, todėl vaizdelis bus, švelniai tariant, nekoks. Patariama rinktis aliejinio pagrindo akių makiažo valiklius, kadangi jie švelniausiai pašalina nešvarumus ir saugo ne tik jautrią paakių odą, bet ir blakstienas. Tą patį galima pasakyti ir apie netinkamą kosmetiką, kadangi paakiai pajuosta ar parausta dėl alerginės reakcijos.

​Pajuodę, pamėlę paakiai gali būti ir dėl to, kad, kaip teigia dermatolgė Diana De Fiori, šiose srityse oda yra išties plona, todėl labiau išryškėja kraujagyslių tinklelis. O oda, kaip žinia, plonėja, praranda elastingumą, regeneracijos galimybes ir dėl žalingų įpročių, ir dėl saulės suteikiamos žalos, ir dėl amžiaus.

Karštas vanduo. Dermatologai mini dar vieną iškalbingą faktą – prausiamės karštu vandeniu arba būname karštoje, sausoje patalpoje. Tai skatina veido paburkimą, paraudimą, taip pat – tamsių ratilų aplink akis išryškėjimą.

 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos