vaistai.lt

90-ies sekundžių ryto triukas suteiks energijos visai dienai (1101/0) 

90-ies sekundžių ryto triukas suteiks energijos visai dienaiJei esate vienas iš tų, kurie pabudę anksti ryte visą dieną negali ištverti neišgėrę bent dviejų ar netgi trijų puodelių kavos, šis ryto triukas kaip tik jums.

Jei kiekvieną rytą mėgstate palįsti po šiltu dušu, išbandykite šį vos trijų žingsnių ir tik 90 sekundžių užimantį triuką duše.

Regis, sakome TIK 90 sekundžių, tačiau jos gali virsti rimtu išbandymu. Ką daryti? Savo rytines dušo procedūras atlikite kaip esate įpratę: pasileiskite šilto vandens srovę, išsitrinkite plaukus, nusiprauskite kūną, tačiau prieš išlipdami, pamėginkite šią, tinklalapyje womansday.com pateiktą, trijų žingsnių hidroterapijos procedūrą:

  1. Atsukite visiškai šalto vandens srovę ir stovėkite po ja 30 sekundžių. Skaičiuokite sekundes mintyse ir pasistenkite išstovėti visą laiką, net ir tuomet jei iš šalčio norėsis garsiai sušukti (jei namiškiai nemiega, darykite tai į sveikatą).
  2. Kai laikas baigsis, atsisukite kiek įmanoma karštesnio vandens srovę (tik atsargiai, kad nenusidegintumėte!) ir vėl stovėkite po ja 30 sekundžių. Anot specialistų, nusiprausus šaltu ir iš karto karštu vandeniu, pagreitėja kraujo cirkuliacija ir pastebimai padidėja kūno stimuliacija.
  3. Galiausiai vėl atsisukite šalto vandens srovę ir po ja pastovėkite dar 30 sekundžių. Tuomet apsigaubkite rankšluosčiu ir nusisausinkite kūną.

Štai ir visas triukas, kuris žvalumo ir energijos suteiks visai dienai. Tačiau, turime pasakyti, kad jis kažin ar vertas tokio kankynės iš karto. Čia gal panašiai kaip su metimu rūkyti: vieni meta iškart, kiti – palaipsniui.

Taigi pagalvokite, kuriam žmonių tipui save priskiriate, ir pritaikykite šią hidroterapiją drastiškai arba kasdien keldami (žemindami) vandens temperatūrą iš čiaupo. Tokiu būdu negrūdintas organizmas patirs mažiau šoko.

Tačiau jūsų ilgai neguosime – daugelis mokslininkų atliktų tyrimų parodė, kad ši procedūra efektyviai mažina stresą, gerina imuninę sistemą, greitina medžiagų apykaitą (taigi ir padeda organizmui greičiau deginti riebalus!) bei lengvina depresijos simptomus.

Na, ar dar nepakankamai priežasčių naują dieną pradėti šiek tiek kitaip?

 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos