vaistai.lt

3 gėrimai, valantys organizmą nuo šlakų (4345/0) 

3 gėrimai, valantys organizmą nuo šlakųNorite būti lengvesni, sveikesni, labiau įsiklausyti į savo kūno signalus? Išbandykite tris gėrimus, kurie padės pagreitinti medžiagų apykaitą, išvalys organizmą nuo toksinų, šlakų ir kitų blogybių, padės pasijausti kur kas geriau.

Pirmas variantas. 200 ml vandens sumaišykite su 1 arbat. š. medaus ir 2 valg. š. citrinų sulčių. Gerkite triskart per dieną prieš valgį. Vitaminas C, esantis citrinų sultyse, ne tik padės pašalinti toksinus iš organizmo, bet ir stiprins imunitetą, gražins odą, gerins savijautą.

Antras variantas. Avižų kisielius pagreitins medžiagų apykaitos procesus, sustiprins imunitetą. 200 g avižų kruopų suberkite į 3 l talpos indą, užpilkite 0,5 stiklinės kefyro, 1,5 litro vandens, įdėkite 1 valg. š. grietinės. Uždenkite indą marle ir palikite šiltoje vietoje, kad surūgtų. Tuomet perkoškite ir virkite kisielių ant nedidelės ugnies vis pamaišydami. Kai užvirs – viryklę išjunkite ir atvėsinkite. Gerkite likus pusvalandžiui iki valgio po 0,5 stiklinės.

Trečias variantas. Cianamono ir medaus gėrimas valo organizmą, greitina medžiagų apykaitą, malšina alkio jausmą. 0,5 arbat. š. cinamono užpilkite 200 ml karšto virinto vandens, o kada atvės, pridėkite 1 arbat. š. medaus. Atvėsinkite kelias valandas šaldytuve ir gerkite vakare bei ryte tuščiu skrandžiu.

 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos