vaistai.lt

Ruošiamės į pajūrį: ką privalu įsidėti į lagaminą? (999/0) 

Ruošiamės į pajūrį: ką privalu įsidėti į lagaminą?Atostogos prie jūros – štai, apie ką turbūt dabar pasvajoja dauguma žmonių, sėdėdami darbe prie kompiuterio. Vykstant atostogauti būtina iš anksto tinkamai pasiruošti: taip sutaupysite laiko, pinigų ir turbūt nervų.

Paruošėme jums sąrašą dalykų, kuriuos būtina įsimesti į lagaminą, kad atostogos praeitų linksmai ir be nereikalingo streso.

1. Maudymosi kostiumėlis. O geriausia pasiimti du: dviejų dalių – gražiam įdegiui ir gulinėjimui, monokinį (ištisą) – aktyvioms vandens ar paplūdimio pramogoms.

2. Tunika. Bene būtiniausias dalykas po maudymosi kostiumėlio. Dieną tuniką galite užsivilkti tiesiog ant maudymosi kostiumėlio ir eiti pasivaikščioti po miestą. O vakare, priderinusios elegantiškas basutes, galite pasėdėti jaukioje lauko kavinėje po skėčiu.

3. Paplūdimio skara. Su ja galima keliauti į pliažą, patogu žaisti paplūdimio žaidimus. Be to, pasirinkusios skirtingus skaros ryšėjimo būdus, gausite fantastiškus rezultatus, o ta pati skara kiekvieną kartą atrodys kitaip.

4. Šortai. Su jais galite lakstyti po parduotuves ar nuvažiuoti į ekskursiją. Tai puikus ir universalus pakaitalas džinsams.

5. Marškiniai. Jie bus nepamainomi, jeigu užsimanysite nuvykti į muziejų ar kilti į kalnus. Jie apsaugos jūsų pečius nuo nudegimų.

6. Palaidinės, marškinėliai. Paimkite ne vienerius, kad būtų patogūs ir iš natūralių medžiagų.

7. Suknelė. Imti vieną ar kelias, priklauso nuo to, kur vyksite. Jeigu eisite į restoranus, į lagaminą įsimeskite dvi sukneles: vieną puošnesnę, vakarinę, kitą – lengvą, vasarinę – romantiškiems pasivaikščiojimams prie jūros. Jeigu kelionėje nenusimato prabangių restoranų, vakarinė suknelė nėra būtina.

8. Sijonas. Geriausia paimti kelis sijonus, pavyzdžiui, ilgą ir trumpą. Svarbiausia – jie turi būti iš natūralių medžiagų. Jeigu nemėgstate dėvėti sijonų, galite puikiai išsiversti su jau minėta paplūdimio skara arba šortais bei palaidinėmis.

9. Džinsai arba kelnės.  Jie būtini tam atvejui, jeigu pasitaikytų vėsesnis oras arba lietus.

10. Marškiniai ilgomis rankovėmis, lengvas megztinis arba kardiganas.

11. Kelios poros plonų kojinaičių.

12. Pižama.

13. Avalynė. Žinoma, pirmoje vietoje karaliauja šlepetės. Su jomis praleisite didžiąją dalį atostogų. Galite paimti skirtingas poras: vietos jos užima mažai, bet gali puikiai pabrėžti jūsų stilių. Nepamirškite sportbačių arba „balerinų“. Jų prireiks ekskursijoms, ilgesniems pasivaikščiojimams arba jeigu pasitaikytų vėsesni orai.

Jeigu prireiks puošnesnių basučių, neimkite aukštais kulnais. Ilgi pasivaikščiojimai su aukštakulniais taip nualins jūsų kojas, kad tenorėsite kuo greičiau jas nusimesti ir baigti visas pramogas. Geriau paimkite basutes su žemu, 3–5 cm kulniuku.

14. Aksesuarai. Jums tikrai pravers skrybėlė: ji apsaugos nuo saulės ir papildys jūsų stilių.

Akiniai nuo saulės. Rinkitės ne tik stilingus ir madingus, bet ir kokybiškus, su apsauga nuo saulės spindulių.

Papuošalai. Brangiais juvelyriniais papuošalais geriau nesipuošti ir net neimti jų su savimi: sūrus jūros vanduo kenkia brangakmeniams ir tauriajam metalui. Jūs taip pat „sėkmingai“ galite juos pamesti besipliuškendamos jūros bangose. Be to, brangūs papuošalai gali pritraukti vagių dėmesį. Poilsiui prie jūros kaip niekad tinka įvairi nebrangi bižuterija: masyvūs karoliai, ryškios apyrankės, įvairiaspalviai auskarai, akmenukai ir lengvos plunksnelės bus kaip tik.

Rankinė. Brangią rankinę geriau palikti namie, ji bus nepatogi ir taip pat gali pritraukti vagių dėmesį. Geriausias pasirinkimas – talpi, vasariškų spalvų paplūdimio rankinė. Ir kremas nuo saulės joje, žinoma.

 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos