vaistai.lt

4 ryto ritualai energingai dienai (1129/0) 

4 ryto ritualai energingai dienaiSavus ryto ritualus turime bene kiekvienas. Vos išlipę iš lovos ir prasikrapštę akis, einame užsikaisti kavos, ruošiame pusryčius, lendame po dušu ir viską susitvarkę skubame į darbus.

Deja, kartais dieną energijos ima ir pritrūksta, o situacijos negelbsti netgi ir kava ar energinis gėrimas. Tad ką daryti? Tinklalapis ideadigezt.com pataria kiek pakeisti savo kasdienius ryto įpročius ir siūlo išbandyti 4 ryto ritualus energingai dienai.

Rytą pradėkite sveikomis sultimis

Kiekvieną rytą puodelį kavos verčiau iškeiskite į stiklinę organiškų žaliųjų sulčių, kuriose apstu vitaminų ir naudingųjų mineralinių medžiagų. Arba pasigaminkite naudinguosius ir sveikus daržovių ir vaisių kokteilius.

Išgerkite dvi stiklines vandens

Vos tik išlipsite iš lovos, bėkite ne į dušą, o į virtuvę ir iš karto išgerkite dvi stiklines vandens. Ryte tai padaryti ypač būtina, mat per naktį organizmas išeikvoja ganėtinai dideles vandens atsargas ir ryte dėl to patiriame lengvą dehidratacijos formą. Tam, kad organizmas atgautų jėgas ir galėtų sveikai pasitikti naują dieną, jam vanduo yra tiesiog būtinas.

Tačiau vandenį reikia gerti ne tik dėl energijos, bet ir dėl bendros sveikatos. Štai dar keli vandens pliusai:

  • vanduo iš kraujo išvalo žalingus toksinus;
  • gerina ląstelių atsinaujinimo procesus;
  • spartina medžiagų apykaitą;
  • išvalo žarnyną;
  • gerina naudingųjų medžiagų įsisavinimą.

Jei norite, kad vanduo taptų dar sveikesnis, gerkite jį su citrinos, apelsino ar greipfruto griežinėliu.

Leiskitės į ryto nuotykius lovoje

Kas nenorėtų dieną pasitikti nuostabiu seksu? Tai išties puikus būdas pradėti rytą, ypač jei jums būna itin sunku atsikelti. Puikus rytinis seksas ne tik padės iš karto tapti žvalesnims, bet ir turi dar daugiau pliusų:

  • seksas gerina nuotaiką;
  • tyrimai rodo, kad dažnai besimylinčios poros yra daug sveikesnės;
  • seksas padeda atsipalaiduoti ir mažina stresą;
  • apie aistringą rytą galėsite galvoti visą dieną;
  • oda taps daug sveikesnė ir labiau švytėsite.

Pašokinėkite ant lovos

Jei rytais neturite daug laiko užsiimti ilgomis mankštomis sporto salėje, pasportuoti galite ir savo lovoje: kilnoti kojas, daryti atsilenkimus, „minti dviratį“, sukti ratus pėdomis ar gulint ant pilvo ištiesus rankas į šonus, kojų pirštais siekti rankų pirštus (vartykitės į sveikatą!). Be to, puikiai nuteiks ir paprasčiausias šokinėjimas.

Taip ne tik kiek pratampysite per naktį kiek sustingusius raumenis, bet ir galėsite apgalvoti savo būsimą dieną bei tai, ką per ją turite nuveikti. O pasileidus smagią muziką, judėti lovoje bus dar smagiau.

 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos