vaistai.lt

Dar galima nemokamai pasitikrinti – laukia psichiatrai (2045/0) 

Dar galima nemokamai pasitikrinti – laukia psichiatraiIki penktadienio, rugsėjo 25 d., dar galite suspėti pasikonsultuoti su Lietuvos sveikatos mokslų universiteto psichikos sveikatos specialistais. Jie nemokamai konsultuoja kiekvieną dieną 18–20 val. Kauno klinikų Nervų sistemos ligų ambulatoriniame skyriuje, kuris yra Eivenių g. 2, Kaune, 1103 ir 1104 kabinetuose. Konsultacijai būtina iš anksto užsiregistruoti 8–18 val. telefonu +370 37 326363.

„Konsultacijų metu žmonės gali gauti informacijos apie psichikos sveikatą ir psichikos sveikatos priežiūrą“, – teigia Psichiatrijos klinikos vadovė profesorė Virginija Adomaitienė.

Užsiregistravusiuosius priims Kauno klinikų Psichiatrijos klinikoje dirbantys gydytojai rezidentai. Prireikus jiems padės konsultacijas koordinuojantys gydytojai psichiatrai dr. Kristina Dambrauskienė ir Vigintas Vilkas. Konsultacijų metu gydytojai rezidentai galės atsakyti į lankytojų klausimus apie psichikos sveikatą, psichikos sveikatos problemas, galimas psichikos sveikatos sutrikimų priežastis, galimybes teikti pagalbą tiems, kas jos reikia. Apsilankiusieji taip pat galės sužinoti, kaip nustatomi ir gydomi psichikos sutrikimai. Jei žmogui pokalbio metu bus įtartas psichikos sutrikimas, jis, jei pageidaus, galės būti nukreiptas konsultacijai pas Kauno klinikų ar kitų Lietuvos sveikatos priežiūros įstaigų specialistus.

Psichiatrijos klinikos specialistai kviečia pasinaudoti galimybe pasitarti dėl savo ar artimųjų sveikatos.

 

Informacija iš:

Vakarų Lietuvos Medicina

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos