vaistai.lt

Ar telefonas kenkia vaiko sveikatai? (1056/0) 

Ar telefonas kenkia vaiko sveikatai?Jeigu mamytė labai aktyviai naršo telefone kiekvieną dieną, tokiu atveju ji turi pagalvoti, ar spinduliuotė nuo telefono nėra kenksminga ne tik jai, jos akims, tačiau taip pat ir vaikui, kuris dažniausiai visada šalia. Tai - atsakinga motinystė. Taip, žinoma, Jūsų vaiko nuotraukos labai gražios, tačiau geriausia nufotografavo padėtį telefoną į šalį, o ne toliau naršyti ir galbūt daryti neigiamą įtaką savo vaikui.

Žala, kurią patiria vaikas

Atsiradus bet kokiems gedimams telefonų taisykla padės su jais susitvarkyti. Ir tai yra būtina, kadangi gedimai gali pakenkti vaikui, kai jis jais naudojasi. Geras telefonas žalos turi mažai, tačiau vistiek šiek tiek turi. Ypač tokiu atveju, kai naudojamasi nesaikingai. Pati didžiausia žala yra susijusi su rega. Jeigu vaikas nuolat žiūri į ekraną ir daro tai labai intensyviai - tokiu atveju jo akys kur kas greičiau pavargsta ir galiausiai regėjimas gali šiek tiek silpti. Taip pat siūlome nepamiršti, kad mobilieji telefonai skleidžia bangas. Štai todėl siūlome atitraukti vaikus nuo jų, juolab, išjungti mobiliuosius duomenis. Galiausiai,  jeigu vaikas dar labai mažas - jis gali su telefonu net ir susižeisti. Štai todėl atsiminkite, kad šis daiktas yra žaislas ir mažasis neturėtų su juo žaisti.

Telefono gedimai

Telefonų remontas yra viena reikalingiausių paslaugų, kai sugenda mobilusis. Suprantama, kad jis reikalingas ne tik nuotraukoms daryti, tačiau taip pat ir svarbiems skambučiams atlikti ar naršyti po internetą. Sugedus būtinas mobiliųjų telefonų remontas, kurį geriausiai atlikti gali savo srities profesionalai. Iškilus tokiam  poreikiui, kreipkitės į Mano-phone telefonų, planšečių ir kompiuterių meistrus.

Visoje Lietuvoje atliekamas telefonų remontas dažniausiai reikalingas tuomet, kai:

  • Telefonas lėtai veikia;
  • Kai jis stringa;
  • Kai telefonas nekrauna;
  • Kai telefono stikliukas įskilo, atsirado įbrėžimų, visiškai suskilo;
  • Kai telefonas tiesiog neveikia ir nėra aišku - kodėl.

Svarbiausia nebandyti gedimų susitvarkyti patiems, kadangi tai dažniausiai sukelia dar daugiau problemų. Juolab, iPhone telefonų remonto kaina tikrai nėra didelė, tad bendradarbiauti su geriausiais - verta. Taip pat neduokite vaikams žaisti su savo telefonu. Tuomet ir gedimai bus kur kas retesni. Daugiau informacijos apie iPhone X ekrano keitimą rasite čia: https://mano-phone.lt/prietaisai/iphone-x/iphone-x-ekrano-keitimas/.

 







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos