vaistai.lt

Dantų implantacija – patvirtintas būdas susigražinti prarastą šypseną (1320/0) 

Dantų implantacija – patvirtintas būdas susigražinti prarastą šypsenąDantų implantacija – tai vienas iš puikiausių būdų atstatyti prarastus dantis bei susigražinti šypseną. Dantų trūkumas neretai kelia milžinišką diskomfortą ne tik valgant, tačiau taip pat sukelia ir psichologinį nepasitenkinimą savimi bei savo išvaizda.

Kuo dantų implantacija skiriasi nuo protezavimo? Ji – bene pats pa˛angiausias būdas norint įsidėti dantis net ir tuomet, kai jų trūkumas yra gana didelis. Beveik šimtaprocentinė tikimybė, jog jie prigis, net jei prarasti ir visi dantys. Dantų protezai – atgyvena bei gana nepatogus sprendimas, tačiau, žinoma, gerokai ekonomiškesnis. Jie dažniausiai būna išimami, todėl gražia šypsena mėgautis galėsite ne visuomet, taip pat pasitaiko ir nemalonumų valgant.

Implantai pritvirtinami prie danties šaknies, todėl atstoja tikruosius dantis. Pirmiausia pritvirtinami implantai prie šaknies ir tik tuomet, kai jie prigyja, kuriamas danties pakaitalas – jo vainikėlis, kuris fiksuojamas ant implanto tarsi protezas.

Ką vertėtų žinoti norint atlikti dantų implantaciją?

Vienas iš svarbiausių faktorių, reikalingų atliekant implantaciją, yra patyręs odontologas bei jūsų sveikatos būklė. Kaip tik todėl visuomet rekomenduojama užsiregistruoti išankstiniam vizitui bei pasitikrinti savo sveikatą. Neretai implantai neprigyja dėl įvairiausių, atrodytų nesusijusių, sveikatos problemų, kurioms įtaką daro kraujo būklė ar nusilpęs imunitetas, taip pat esant įvairiausios alergijos.

Dažniausiai rekomenduojama rinktis švediškus implantus, kurie yra brangesni, tačiau užtikrina kokybę, patikimumą bei dažniausiai nekelia alerginių reakcijų, greitai prigyja. Kalbant apie medžiagas, iš kurių gaminamas implantas – rekomenduojamas specialus titanas, kuris nekenkia pacientui ir yra ištirtas mokslininkų.

Kaip atliekamas implantavimas?

Dantų implantacija atliekama trimis etapais po įvertinamojo vizito:

  1. Pirmiausia įsriegiami implantai, kurie paliekami prigyti. Dažniausiai šis procesas nėra toks trumpas bei trunka nuo vieno iki trijų mėnesių.
  2. Tuomet ant implanto montuojamos danties galvutės, ant kurių vėliau atsidurs ir dantį primenantis protezas.
  3. Galiausiai pritvirtinamas danties vainikėlis, kuris atitinka jūsų dantų formą, spalvą, dydį bei kitas specifikas tam, jog implantas nesiskirtų nuo kitų jūsų dantų.

Taigi, graži ir išpuoselėta šypsena yra sveikatos, sėkmės bei geros savijautos pagrindas. Investuokite į savo įvaizdį tam, kad jaustumėtės geriau bei pasitikėtumėte savimi. Gražiai ir sveikatai šypsenai svarbu ne tik priekiniai dantys, tačiau ir visa bendra dantų būklė – juk ir keletas trūkstamų dantų gali pakeisti sąkandį bei visą bendrą išvaizdą, ką jau kalbėti apie gyvenimo kokybę mėgaujantis maistu.

Daugiau apie šią procedūrą: http://www.gintaroklinika.lt/dantu-implantacija/

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos