vaistai.lt

Dantų implantavimas Vilniuje: kokybė ir garantija (2123/1) 

Dantų  implantavimas Vilniuje: kokybė ir garantijaJau ne vieną dešimtį metų pažangiausiose pasaulio šalyse naudojami dantų implantai Lietuvoje dar vis laikomi naujove ir kelia nemažai diskusijų bei abejonių. Neturėdami pakankamai žinių ir norėdami sutaupyti,  žmonės vis dar renkasi kitokius, kad ir jau šiek tiek savo technologija pasenusius, dantų atstatymo būdus. Arba išvis vengia gydymo ir tokiu būdu sulaukia nemažai komplikacijų. Tuomet ne tik nesutaupysite, bet atvirkščiai – išlaidos tik padidės. Taigi, kuo dantų implantavimas pranašesnis už kitus būdus?

Dantų implantavimas dažniausiai pasitelkiamas netekus vieno ar keletos dantų. Šiomis dienomis yra kokybiškiausias būdas atkurti  prarastus dantis, nes sukurti implantai ne tik puikiai atkuria nesamo danties formą, bet ir jo funkcijas. Šiai procedūrai netaikomas pacientų amžiaus ribojimas. Tiesiog kiekvienas atvejis būna unikalus, todėl specialistai įvertinę paciento situaciją, pasiūlys jam priimtiniausią gydymo alternatyvą. Be abejonės tokias paslaugas teikiančių įmonių didžiausias pasirinkimas yra sostinėje. Dantų inplantavimas Vilniuje daugelyje šio profilio gydymo įstaigų atliekamas naudojant implantus, pagamintus tokiose šalyse, kaip Vokietija, Šveicarija.  Tai užtikrina aukštos kokybės paslaugas.

Kodėl dantų implantavimas laikomas tinkamiausiu dantų atstatymo būdu?

Skeptiškai į šią procedūrą žiūrintiems žmonėms, odontologai vardija priežastis pasirinkti tokį dantų atstatymo būdą:

  • Estetinė išvaizda tikrai nėra svarbiausias dantų implantų privalumas. Svarbiausia tai, jog sugrąžinama normali kramtymo funkcija. Tai įtakoja bendrą viso organizmo savijautą, nes tik tinkamai sukramtytas maistas leis užtikrinti sveiką virškinimo trakto darbo procesą.
  • Naudojant implantus, nėra šlifuojami gretimi dantys, kurie dažnai būna sveiki.
  • Naudojant implantus, išsaugomas kaulinis audinys, kuriame įsitvirtinę dantys. Implantai puikiai imituoja danties šaknį, todėl kaulinis audinys nenyksta, lieka nepakitęs. Tai apsaugo nuo veido formos kitimo ir žandikaulių lūžių.
  • Implantai - bene vienintelis būdas ateityje išvengti protezų.
  • Prižiūrimi implantai gali funkcionuoti daugiau nei 30 metų.

Dantų implantavimo procedūra
 
Iki implantacijos būtina konsultacija su gydytoju chirurgu – implantologu. Jis nustato paciento situaciją ir pasiūlo tinkamiausius gydymo būdus. Kartais, specialistui pasiūlius, gali būti atliekama: burnos higiena, kompiuterinės tomografijos tyrimas, kaulo regeneracija ar kt.

Prieš atliekant implantavimą, atliekama vietinė nejautra. Skausmo visiškai nejaučiama. Po keletos nedidelių pjūvių atkeliamas dantenų lopinėlis ir suformuojama vieta implantui. Tuomet  jis įsriegiamas į kaulą. Procedūra užtrunka apie tris valandas. Jeigu laiko prireikia mažiau, jos metu įsriegiami keli implantai. Per kiek laiko implantas suaugs su kauliniu audiniu priklauso nuo to į kokį kaulą bus sriegiamas – tikrą ar dirbtinį. Tačiau dirbti, net ir vidutinio sunkumo darbus, galėsite jau kitą dieną.

Kai implantas prigyja, atidengiama viršutinė jo dalis. Tuomet prie jos tvirtinama nedidukė detalė, kuri dantenose suformuos vietą būsimam vainikėliui.

Dantų implantavimas Vilniuje yra šiek brangesnė procedūra, nei kitokie dantų atstatymo būdai. Atsižvelgdamos į tai, daugelis klinikų savo paslaugas teikia išsimokėtinai.

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 1)

Kaina
Parašė Svečias 2018-12-20 23:52:57
Man visada įdomu būtų žinoti daug maž kainas paskaičius tokius straipsnius. 


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos