vaistai.lt

Efektyviausi lūpų putlinimo būdai (3570/0) 

Efektyviausi lūpų putlinimo būdaiApie gražias ir saldžiai putlias lūpas svajoja daugelis moterų ir vyrų. Visgi putliomis lūpomis apdovanoti tik labai maža dalis žmonių. Na, bet likusiems nereikia nusiminti. Šiuolaikinė medicina siūlo saugius ir efektyvius būdus, kaip padidinti lūpas. Dažniausiai pasirenkami šie būdai:

  • Pats saugiausias ir efektyviausias būdas yra lūpų didinimas hialuronu. Procedūra užtrunka vos 30 - 60 minučių, o rezultatais galima džiaugtis net porą metų. Lūpų putlinimo hialurono rūgštimi kaina siekia vos kelis šimtus eurų. Be to, dažnai siūlomos akcijos. Tai ne tik efektyvu, bet ir nebrangu.
  • Kitas būdas - lūpų didinimas riebalais. Operacijos metu yra nusiurbiami riebalai ir perkeliami į lūpas. Po operacijos galima džiaugtis putliomis lūpomis ir daugiau jų nereikia putlinti. Visgi tokia procedūra tiks ne kiekvienam. Rezultatus sudėtinga prognozuoti, kadangi tik dalis riebalų prigyja. Dėl to galima tikėtis nedidelės asimetrijos ir rezultatai gali netenkinti. Rezultatai nenuspėjami, o kaina didelė. Lūpų didinimo operacijos kaina gali siekti apie tūkstantį eurų, o kartais net ir brangiau.

Kaip pasiruošti procedūrai?

Lūpų putlinimo procedūra hialurono rūgštimi nesudėtinga, todėl ir pats pasiruošimas šiai procedūrai yra labai paprastas. Svarbiausia prieš procedūrą atsisakyti E papildų, aspirino, ibuprofeno. Tokiu būdu galėsite sumažinti mėlynių riziką po procedūros. Jeigu norite palengvinti specialisto darbą, ateikite be makiažo ar sunkiai nuvalomų kremų. Atlikti procedūrą reikia steriliai, todėl negali būti makiažo likučių ar nešvarumų.

Ar tai kenksminga?

Hialuronas yra natūraliai randamas žmogaus organizme, todėl tokiu būdu didinti lūpas visiškai nekenksminga. Kiti būdai gali būti kiek labiau rizikingi, tačiau taip pat nesukeliantys didelių pasekmių. Blogiausia, kas gali nutikti - didesnis tinimas, asimetrija. Jeigu norite to išvengti, rinkitės gerai žinomas klinikas Kaune, Šiauliuose ir kituose didmiesčiuose. Profesionaliai atliktos paslaugos nesukels komplikacijų.

 







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos