vaistai.lt

Europos sveikatą stiprinančių mokyklų tinklo narės COVID–19 pandemijos metu tarpusavyje dalijosi gerąja patirtimi (422/0) 

Europos sveikatą stiprinančių mokyklų tinklo narės COVID–19 pandemijos metu tarpusavyje dalijosi gerąja patirtimiŠiandien jau mūsų gyvenimas yra kitoks, nei buvo prieš kelis mėnesius. Visą pasaulį užklupusi COVID–19 pandemija, daugelio įstaigų, tame tarpe ir vaikų ugdymo įstaigų, užvėrė duris, bet visiems atvėrė širdis ir suvokimą, kokia gali būti trapi sveikata, svarbus socialinis artumas ar jo netekimas.

Šiomis sunkiomis dienomis kaip niekad vaikų ugdymo įstaigos vaidina svarbų vaidmenį teikiant visokeriopą pagalbą vaikams, tėvams ar visai mokyklos, darželio bendruomenei, padedant suprasti įvykusius pasikeitimus susijusius COVID–19 pandemija pasaulyje. Sveikatą stiprinančios mokyklos sutelkė šias bendruomenes kartu atrasti visiems tinkamus būdus iškilusioms problemoms spręsti. Vienas iš jų – tarpusavyje dalytis gerąja patirtimi.

Lietuvos sveikatą stiprinančių mokyklų tinklo narės atsiliepė į Europos sveikatą stiprinančių mokyklų tinklo (toliau–SHE) kvietimą pasidalyti gerąją patirtimi vykdant COVID–19 pandemijos prevenciją ir jų patirtys buvo išspausdintos SHE naujienlaiškyje.

Dėkojame Lietuvos sveikatą stiprinančioms mokykloms, kurios siuntė savo gerąją patirtį ir kviečiame skaityti Europos sveikatą stiprinančių mokyklų tinklo naujienlaiškį, kuriame yra išspausdintos Lietuvos sveikatos stiprinančių mokyklų gerosios patirtys vykdant COVID–19 pandemijos prevenciją.

Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centro Vaikų sveikatos skyriaus informacija

Informacija iš:

Sveikatos mokymo ir ligų prevencijos centras 

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos