vaistai.lt

Geriausiai besimokantiems „Šaltinio“ mokyklos auklėtiniams „Impuls“ dovanojo sportiškas pramogas (779/0) 

Geriausiai besimokantiems „Šaltinio“ mokyklos auklėtiniams „Impuls“ dovanojo sportiškas pramogasArtėjant didžiosioms metų šventėms sporto ir sveikatingumo klubas „Impuls“ antrus metus tęsia gerumo darbus ir džiugina savo remiamos Vilniaus pagrindinės mokyklos „Šaltinis“ auklėtinius. Šiemet klubo atstovai ir treneriai dvylikai moksleivių, geriausiai užbaigusių pirmąjį trimestrą, dovanojo sportiškas ir vaikų dar neišmėgintas pramogas – pažintį su moderniausiais treniruokliais ir populiariausiomis treniruotėmis, saugaus elgesio vandenyje ir plaukimo pamokas bei linksmas vandens pramogas.

„Draugiškus ryšius su „Šaltinio“ mokyklos auklėtiniais užmezgėme pernai metais, kuomet po surengto aukciono, atsižvelgdami į mokyklos išvardintus poreikius, papildėme moksleivių sporto inventorių. Šiemet nusprendėme vaikus pakviesti į mūsų klubą ir pradžiuginti juos sportiškomis pramogomis. Klube apsilankiusius geriausiai besimokančius moksleivius mūsų treneriai stengėsi ne tik supažindinti su sporto pasaulio naujovėmis, bet ir įkvėpti siekti kuo geresnių rezultatų visose srityse – mokantis, sportuojant ar užsiimant bet kokia kita veikla“, - sakė sporto ir sveikatingumo klubų „Impuls“  vadovas Vidmantas Šiugždinis.

„Esame labai dėkingi, kad sporto ir sveikatingumo klubai „Impuls“ prisimena mūsų ugdytinius ir jų kasdienybei suteikia įvairių spalvų, kurių šiems vaikams iš tiesų trūksta. Vaikai liko labai patenkinti suteikta galimybe apsilankyti sporto klube – kai kurie jų pirmą kartą išmėgino šias pramogas“, - apie Vilniaus pagrindinės mokyklos „Šaltinis“ auklėtinių viešnagę pasakojo mokyklos direktorė Ona Jurgilienė.

Pasak jos, didžiausią įspūdį moksleiviams paliko treniruoklių gausa ir galimybė visapusiškai mankštintis. Vaikus taip pat labai sužavėjo iki šiol nematyti ir nebandyti pratimai ir, žinoma, vandens malonumai.

Geriausiai besimokantiems „Šaltinio“ mokyklos auklėtiniams „Impuls“ dovanojo sportiškas pramogas

 

impulsApie „Impuls“
„Impuls“ yra didžiausias sporto ir sveikatingumo klubų tinklas Lietuvoje, priklausantis investiciniam fondui „BaltCap“. Tinklą šiuo metu sudaro 9 klubai, iš jų 5 – Vilniuje. Sostinėje veikiantis klubas „Impuls+“ yra didžiausias sporto ir sveikatingumo kompleksas Baltijos šalyse, o Kauno „Žalgirio“ arenoje įsikūręs „Impuls+“ - moderniausias Lietuvoje. Dar trys „Impuls“ sveikatingumo ir sporto klubai įsikūrę Kaune, Šiauliuose ir Panevėžyje, o 2014 m. rudenį  „Impuls“ klubas duris atvers ir Klaipėdoje.

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos