vaistai.lt

Įmonei neleista realizuoti nesaugių mėsos ir žuvies gaminių (1118/0) 

Įmonei neleista realizuoti nesaugių mėsos ir žuvies gaminiųValstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba informuoja, kad individualiai įmonei (IĮ) „Linolis“ (Šilo Pavėžupio g. 16, Laikšių k., Šaukėnų sen., Kelmės raj.) uždrausta tiekti rinkai 1 497 vnt. įvairių konservų ir 437 kg mėsos ir jos pusgaminių. Dėl nustatytų pažeidimų įmonės veikla sustabdyta.

Griežtas sprendimas priimtas VMVT inspektoriams neplaninio patikrinimo metu įmonės gamybos patalpose aptikus įvairių neženklintų mėsos pusgaminių, užšaldytos neaiškios kilmės mėsos. Įmonės darbuotojai negalėjo pateikti žaliavų įsigijimą patvirtinančių dokumentų, pačios žaliavos buvo laikomos netinkamoje patalpoje – garaže. Pagaminta produkcija (mėsos ir žuvies konservai) taip pat nebuvo tinkamai suženklinta.

Patikrinimo metu nustatyta, kad žuvų konservus įmonė gamino neturėdama leidimo ir tinkamų sąlygų, reikalingų perdirbti žuvininkystės produktus. Įvertinus nustatytų pažeidimų riziką, visą įmonėje pagamintą produkciją ir neaiškios kilmės žaliavas uždrausta realizuoti, įmonės veikla – sustabdyta.

 

Informacija iš:

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos