vaistai.lt

Kaip kovoti su strijomis? (3812/0) 

Kaip kovoti su strijomis?Strijos – rausvos arba baltos spalvos odos „įplyšimai“, kurie tarsi vėduoklės puošia tam tikras kūno vietas.

Dažniausiai strijos kankina moteris ir atsiranda tokiose probleminėse vietose, kaip kad šlaunys, krūtinė, užpakaliukas, po gimdymo strijos labai dažnai „puošia“ pilvuką. Geriausia su strijomis kovoti dar tuomet, kol
jos yra rožinės spalvos. Tuomet specialūs kremai padeda jas panaikinti visam laikui. Kuomet strijos tampa baltos – kova su jomis tampa kur kas sudėtingesnė. Tačiau įmanoma. Tik reikia vienu metu naudoti daugiau
skirtingų naikinimo priemonių.

Specialūs kremai

Kremas nuo strijų – inovacija, kuri pradžiugino jau ne vieną moterį. Speciali technologija sukurta taip, kad padėtų greičiau atsikurti odos ląstelėms, jos taptų elastingos ir suteiktų odai daugiau žvilgesnio, išlaikytų natūralumą. Specialiuose kremuose dažniausiai įkomponuojamas kokosų aliejus, kuris padeda ne tik sumažinti strijų atsiradimo tikimybę, tačiau taip pat ir išvengti nemalonaus odos tempimo jausmo, kuris gali kelti diskomfortą. Kremas nuo strijų taip pat blukina jų spalvą, tad ši priemonė puikiai pasitarnauja ir tokiu atveju, kai strijos jau yra ir norisi kiek tik įmanoma sumažinti jo matomumą.

Priemones labai rekomenduojama naudoti kūno augimo metu (paauglystėje), taip pat, tada planuojama mesti svorį, šie kremai turi būti nėščių moterų kasdienybė. Tokiu atveju pavyks išvengti atsiradusiu strijų po
gimdymo ant pilvo bei krūtinės.

Kiti strijų naikinimo būdai

Žinoma, kremas nuo strijų nėra vienintelė jų naikinimo priemonė. Šiuo metu galimybių kur kas daugiau ir kuo daugiau vienu metu kompleksiškai naudosite – tuo didesnė tikimybė, kad strijos niekada nepuoš Jūsų kūno arba bus vos matomos.

  • Taigi, kiekvieną dieną strijas tepkite specialiais tepaliukais.
  • Taip pat labai puikiai pasitarnauja įvairūs masažai, kuriuos kiekviena gali atlikti pati.
  • Rekomenduojamos ir įvyniojamosios kaukės.
  • Šiuo metu gana populiarus gydymas lazeriu. Tiesa, gana brangus.
  • Daugelis moterų džiaugiasi išbandžiusios limfodenažinį masažą. Jis sumažina strijų matomumą ir apskritai labai teigiamai veikia odą.
  • Rekomenduojamas ir pilingas.

Nereikia strijų bijoti, kadangi jas turi daugelis moterų. Tačiau kadangi su specialiomis priemonėmis galima sumažinti jų matomumą – verta išbandyti tai.

 







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos