vaistai.lt

Kaip nesuklysti pasirenkant veido kremą? (2931/0) 

Kaip nesuklysti pasirenkant veido kremą?Prieš renkantis veido kremą būtina atkreipti dėmesį į du dalykus. Aiškiai įvertinti, koks yra jūsų odos tipas, bei kokio efekto tikitės iš kremo. Juk net pats geriausias kremas neduos norimo rezultato, jei jis netiks jūsų odai. Tad kaip nepadaryti klaidos ir pasirinkti kremą tinkamai bei gauti maksimalią naudą savo odai?

Žinoma, pradžioje atkreipkime dėmesį, kokiai odai kremo ieškome. Odos tipai paprastai išskiriami į šiuos: sausa, normali, mišri ir riebi. Kai kurie gamintojai dar išskiria kremus išskirtinai sausai odai. Kremai riebiai odai taip pat suteikia matinį vaizdą, kad būtų išvengta nepageidaujamo odos blizgėjimo. Dažnai daroma klaida ir sausai odai naudojamas bet koks kremas. Sausai odai būtina naudoti išskirtinai ne tik drėkinantį, bet ir maitinantį kremą. Taip bus išvengta odos šerpetojimo, skilinėjimo. Sausos odos savininkams verta atkreipti dėmesį į produktus savo sudėtyje turinčiu glicerino.

Prieš renkantis veido kremą taip pat svarbu žinoti, kokiu metų laiku jis bus naudojamas. Nepaslaptis, kad šaltuoju sezonu kremas papildomai turėtų saugoti nuo žvarbių vėjų bei temperatūrų skirtumo. Būtina rinktis riebų kremą. Netgi sakoma, jei jūsų oda vasarą yra normali, žiemą verta rinktis kremą, skirtą jautriai ar sausai odai, nes veikiama sunkių sąlygų oda linkusi sausėti. Vasarai ir pavasariui naudojami kremai savo sudėtyje gali turėti apsauginio filtro nuo saulės, taip pat jie yra lengvesnės konsistencijos.

Veikiama saulės, sauso patalpų oro, taršos ir dirbtinai besikeičiančių oro sąlygų, oda tampa jautresnė. Rinkdamiesi kremą atkreipkite dėmesį į produkto sudėtį. Nors kvapikliai, dažikliai ir kiti priedai naudojant kremą suteikia gerą pojūtį, vis dėlto derėtų labiau vertinti natūralią kosmetiką, kurioje yra kiek galima mažiau priedų. Įprastai vaistinėse parduodami kremai būna mažiau alergiški ir savo sudėtyje turi mažiau nereikalingų priedų. Nepatingėkite perskaityti produkto pakuotę, tai padės pasirinkti.

Šaunu, jog domitės veido priežiūra. Naudojant šiuos kelis patarimus neprašausite rinkdamiesi kremą savo veidui. Žinoma, jei norite gauti kvalifikuotą patarimą specialisto, kuris dirba su įvairiais odos tipais ir įvairiomis problemomis, galima prašyti dermatologo ar kosmetologo patarimo.

 







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos