vaistai.lt

Kaip sutikti 2014-uosius – Medinio Žaliojo Arklio – metus (1162/0) 

Kaip sutikti 2014-uosius – Medinio Žaliojo Arklio – metus2014-ieji, pagal Rytų kalendorių, globojami Žaliojo Medinio Arklio, ir jie prasidės sausio 30 dieną. O kokį energetinį foną laukiantiems Naujųjų sukurs žvaigždės jau gruodžio 31-ąją, portalui VLMEDICINA.LT papasakojo astrologė Violeta Liaugminienė.

Ji atkreipia dėmesį, jog paskutinę šių metų dieną iki 22 val. Mėnulis bus Šaulio ženkle. Tuo metu norėsis būti  didelėse patalpose, erdvėse, didelėse kompanijose. Palanku nueiti į koncertą ar spektaklį, dalyvauti šventiniuose pobūviuose.

Tačiau laikrodžio rodyklėms artinantis prie 12-os, palanku būti su namiškiais, su šeima. Tai skatins ir į Ožiaragį perėjęs Mėnulis, ir Jupiterio padėtis Vėžio ženkle. Tad po 22 val. pakilų emocinį foną keis santūresnės, ramesnės Ožiaragio energijos – gali atsirasti liūdesio, noro užsidaryti, net baimių, noro rimtai pamąstyti apie ateities perspektyvas.

Kadangi Naujųjų metų šventės bus  Mėnulio kalendoriaus 29 dieną, kuri laikoma negatyvia, konfliktiška, patariama nepadauginti alkoholio, kad įsiplieskę konfliktai neaptemdytų geros švenčių laukimo dvasios. Kontroliuokime savo emocijas, nepasiduokime impulsams, instinktams. Šią dieną žmogus greičiau supyksta, įsižeidžia ,nesivaldo, jautriau į viską reaguoja. Tik neapsvaigus nuo alkoholio Naujųjų metų sutikimas gali būti gražus ir prasmingas.

Sausio  1 dieną popiet, po 15 val., stoja jaunatis. Tad šis laikas labai palankus gražiai susiplanuoti visų metų darbus, užsibrėžti atsisakyti blogų įpročių. „Diena itin palanki siekiantiems sulieknėti, programuotis mažiau valgyti ir lieknėti“,  – sako V. Liaugminienė.

Šventėms palanki laisva apranga, mediniai papuošalai, žalsva, žydra juoda, auksinė spalvos.

Informacija iš:

Vakarų Lietuvos Medicina

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos