vaistai.lt

Kaip turėtų atrodyti verslo moterys? (1881/0) 

Kaip turėtų atrodyti verslo moterys?Išvaizdai, kaip ir protiniams gebėjimams, tenka labai svarbus vaidmuo kuriant sėkmingą karjerą. Pasitempusi, tvarkinga ir save prisižiūrinti darbuotoja džiugina savo kolegų ir klientų akis. Žinoma, ateiti į darbą be makiažo negalima, nes nedažytas veidas ne visada sudaro valyvumo įspūdį. Tačiau pernelyg ryškus makiažas gali atrodyti per daug vulgariai. Todėl į pagalbą ateina taip vadinamas „ofisinis makiažas“. Jis, kaip taisyklė, santūrus, bet išraiškingas, paslepiantis trūkumus ir pabrėžiantis privalumus.

Makiažą darykite tik ant švariai nuvalytos ir sudrėkintos odos. Todėl labai svarbi tampa teisinga veido odos priežiūra. Nepamirškite kiekvieną vakarą specialių priemonių pagalba pašalinti makiažą, kad oda kvepuotų.

„Biologique Recherche“ išskiria pagrindines veido odos priežiūros priemones, kurias reikia rinktis pagal Jūsų Odos Būklę®:

  • akių makiažo valiklis (švelniai šalina visų tipų makiažą, įskaitant ir vandeniui atsparų; apsaugo jautrią akių srities odą; nepalieka riebios plėvelės; lygina ir glotnina odą aplink akis)
  • valomasis pienelis (švelniai nuvalo makiažą ir nešvarumus nuo odos; skaistina ir suvienodina odos spalvą; ramina ir subalansuoja epidermį; drėkina viršutinius epidermio sluoksnius)
  • losjonas P50 (šalina negyvas epidermio ląsteles ir nešvarumus nuo odos; valo odą ir normalizuoja riebalinių liaukų sekreciją; skatina epidermio atsinaujinimo procesus; stiprina epidermį; drėkina viršutinius epidermio sluoksnius; pasižymi keratolitiniu poveikiu odai; atkuria epidermio pH pusiausvyrą)
  • kremas (saugo odą nuo aplinkos užterštumo; drėkina viršutinius epidermio sluoksnius; ramina odą ir vienodina odos spalvą; sutraukia išsiplėtusias poras; lėtina odos senėjimo procesus; atkuria epidermį ir suteikia jam gyvybingumo)

Šias priemones būtina naudoti tiek vakare, tiek ryte.

Nuvalius ir tonizavus, bei padengus odą kremu, galima imtis makiažo. Makiažo priemonės taip pat parenkamos pagal odos savybes. Toninis kremas/pudra pasirenkamas atsižvelgiant į odos spalvą. Makiažo bazė yra labai svarbi, nes padeda ilgiau išlikti makiažui.

Renkantis šešėlių spalvas rekomenduojama pirmenybę teikti neutraliems atspalviams. Įmanoma eksperimentuoti su įvairių neutralių tonų palete ir leisti sau tvarkingą ploną blakstienų liniją ant viršutinio voko, kuri suteiks ypatingo išraiškingumo žvilgsniui. Naudokite šiek tiek blakstienų tušo ir skaistalų pagalba lengvai paryškinkite skruostus. 

Lūpoms rinkitės blizgesį arba neutralius, šviesius lūpų dažus. Dalykiniams susitikimams arba verslo renginiams galite pridėti šiek tiek ryškumo, pavyzdžiui, apvesti apatinį arba viršutinį voką juodu/rudu pieštuku. Ir tuo pačiu ryškiau padažyti lūpas. Priklausomai nuo aprangos, Jūs netgi galite naudoti raudoną spalvą. Prisiminkime politikes-moteris su jų verslo makiažu. Galima ryškinti tik akis, kaip Laura Chinchilla, pirmoji Kosta Rikos istorijoje ir penktoji Lotynų Amerikos moretis prezidentė. Margaret Thatcher įsiminė dėl santūriai raudonų lūpų.

Kvepalai taip pat atlieka svarbų vaidmenį šiuolaikinės verslo moters įvaizdyje. Paprastai pirmenybė teikiama lengviems aromatams. Geriausiai tiks subtilios gėlių kompozicijos arba light-versijos populiarių kvapų.
Įvaizdžio užbaigimui sėkminga verslo moteris privalo turėti nepriekaištingą manikiūrą ir plaukų šukuoseną. Žinoma plaukai turi būti švarūs. Pageidaujant juos galima palikti palaidus, ištiesinti, aukštai surišti į uodegą arba į kuodą. Bet jokiu būdu nereikia naudoti didelių blizgančių smeigtukų ir aksesuarų.
 
Beje, madingos biurų darbuotojos privalo savo darbo vietoje turėti beauty-zoną. Visų pirma, drėkinantį rankų kremą, terminį purškiklį ir maitinantį lūpų balzamą. Kosmetinėje netrukdys ir pudra, skaistalai, tušas, neutralių atspalvių lūpų dažai.

PAGRINDINĖ VERSLO MAKIAŽO TAISYKLĖ LABAI PAPRASTA: VEIDO ODA TURI BŪTI GERAI PRIŽIŪRIMA IR IŠPUOSELĖTA.

Biologique Recherche

NAUJIENA! Nuo šiol klinikoje ,,Grožio pasaulis“ galima įsigyti „Biologique Recherche“ produktų odos priežiūrai namuose

Daugiau informacijos: Grožio pasaulis
tel. (8 - 37) 31 39 00,
,
www.groziopasaulis.lt

Klinikos adresas:
Savanorių pr. 421, Kaunas.






Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos