vaistai.lt

Kaip veido šveitikliai veikia mūsų odą? (3054/0) 

Kaip veido šveitikliai veikia mūsų odą?Dermatologai rekomenduoja valyti veidą specialiais šveitikliais kartą per savaitę. Taip pat kartą per kelis mėnesius apsilankyti pas specialistą, kuris Jums atliks giluminį valymą. Daugelis tai žino. Kol vieni naudojasi šiomis rekomendacijomis, tuo tarpu kiti galvoja, kad veido šveitimas yra visiškai nereikalauja darbas.

Suvokdami kaip veido šveitikliai veikia Jūsų odą ir jos nešvarumus – kur kas paprasčiau apsispręsite dėl reguliaraus veido šveitimo. Galiausiai, juk rūpinimasis savo veidu – garantija, kad pasiekus brandaus amžiaus
ribą atrodysite puikiai.

Kam reikalingas veido šveitimas?

Veido šveitikliai padeda pašalinti negyvąsias odos ląsteles, taip pat, sumažinti inkštirų kiekį. Kadangi šveitikliuose yra daug veido odai naudingų medžiagų – tuo pačiu jie ir pamaitina odą, suteikia jai daugiau elastingumo ir panašiai. Svarbiausia, kad veido šveitimas būtų atliekamas reguliariai, tačiau ne per daug intensyviai. Kitu atveju gali sudirginti odą. Štai todėl reikia rinktis optimalius šveitiklius, kurie yra patvirtinti dermatologų ir tuo pačiu naudoti juos pagal nurodytą instrukciją. Tuomet ne tik nepadarysite jokios žalos, tačiau veido oda gaus maksimalią naudą.

Veido šveitimo klaidos

Nors veido šveitimas daugeliui yra įprastas kassavaitinis ritualas, visgi, kai kurie daro  klaidas, kurios gali būti žalingos Jūsų veido odai.

  • Daugelio daroma klaida – labai intensyvus šveitimas, spaudimas. Tokiu atveju jūs neišvalysite odos, tačiau ją sudirginsite. Štai todėl siūlome to vengti, valyti reikia lengvais sukamaisiais judesiais.
  • Jeigu oda labai sausi ir labai jautri – tokiu atveju šveitimas taip pat neturėtų būti atliekamas dažniau nei kartą per savaitę. Geriausia – kartą per dvi savaites. Tokiu atveju oda atrodys gražiai, neerzinsite jos.
  • Nėra tokio dalyko kaip pats geriausias veido šveitiklis, tačiau tikrai egzistuoja labai daug šveitiklių, kurie prastai atlieka jiems skirtą funkciją. Taigi, svarnu ne tik tinkamai valyti veidą, tačiau ir parinkti tam labiausiai tinkamas priemones.

Veido šveitikliai naudojami reguliariai gali Jums padėti pamiršti inkštirus bei kitas problemas, nešvarumus ir tuo pačiu džiaugtis elastinga ir labai švelnia oda. Ant tokios uždėjus makiažo oda atrodys kur kas gražiau ir
jaunatviškiau.

 







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos