vaistai.lt

Kokios savybės atskleidžia All – on – 4 metodo unikalumą? (1268/0) 

Kokios savybės atskleidžia All – on – 4 metodo unikalumą?Vis dažniau ir dažniau žmonės ieško unikalių sprendimų – užtikrinančių išskirtinumą bei atveriančių naujas galimybes. Tokių sprendimų siūlo ir šių dienų odontologija, vienas iš jų – All – on – 4 metodas. Tad, kokios savybės atskleidžia šio metodo unikalumą?

Viso žandikaulio dantys atkuriami tik per 24 valandas

Vieno ar kelių dantų netekę pacientai puikiai žino, kad jų atkūrimas nepareikalaus daug laiko sąnaudų. Tačiau su kitokiomis nuotaikomis susiduria tie, kurie yra netekę didžiosios ar net viso žandikaulio dantų. Dažniausiai šie pacientai galvoja, kad dantų atkūrimas reikalaus ypač daug laiko. Ir būtent tai yra viena iš priežasčių, stabdančių užsiregistruoti vizitui į kliniką. Tačiau unikalus All – on – 4 metodas užtikrina, kad net ir viso žandikaulio dantys bus atkurti ne ilgiau kaip per 24 valandų laikotarpį. Akivaizdu, kad nuo daug nepatogumų keliančio dantų trūkumo iki patrauklios šypsenos, pacientus skiria tik viena diena.

Tai – vienintelis būdas, leidžiant atkurti viso žandikaulio dantis tik ant 4 implantų
Dar viena unikali šio metodo savybė – viso žandikaulio dantų atkūrimas, naudojant tik 4 implantus. Tai – vienintelis dantų atkūrimo būdas, užtikrinantis tokį mažą skaičių implantų.

Mažesnė chirurginė intervencija

Metodas unikalus ir tuo, jog užtikrinama mažesnė chirurginė intervencija. Vieno vizito metu, pašalinami ir beviltiški dantys, ir įsriegiami implantai. Taigi, pacientas patiria kur kas mažiau diskomforto. Tačiau tai – ne vienintelis šio sprendimas privalumas: verta akcentuoti, kad taupomas ir paciento laikas.

Iš karto po procedūros bus atkurtas pilnas kramtymo efektyvumas bei patrauklus estetinis vaizdas
Nereikėtų baimintis, kad po procedūros patirsite diskomfortą dėl negalėjimo kramtyti ar nepageidaujamo estetinio vaizdo. Nieko panašaus – iš karto po jos, bus atkurtas ir maksimalus kramtymo efektyvumas, ir patrauklus estetinis vaizdas.

Jau kitą dieną galima gyventi įprastu režimu

Būtų galima išvardinti daugybę medicininių procedūrų, kurios, keletą savaičių ar net mėnesių, neleidžia pacientui gyventi įprasto gyvenimo. Inovatyvus All – on – 4 metodas tikrai netaps priežastimi, dėl kurios tektų pamiršti įprastą kasdienybę kelioms savaitėms ar ilgesniam laikotarpiui. Jau kitą dieną po procedūros, galėsite gyventi įprastu režimu. Žinoma, jums teks laikyti gydytojo pateiktų rekomendacijų, tačiau tai tikrai nesukels nepatogumų.

Tinka pacientams, neturintiems pakankamai žandikaulio kaulo

Nemaža dalis pacientų, atvykusių į odontologijos kliniką, iš gydytojų išgirsta prastą žinią: dantų implantacijos negalima atlikti, nes trūksta žandikaulio kaulo. Tuo tarpu, nusprendusiems atkurti dantis All – on – 4 metodu,  ši aplinkybė neturės jokios įtakos: nepriklausomai nuo to, kiek yra likę kaulo audinių, dantis atkurti vis tiek galima.

Mažesnės gydymo išlaidos

Dar viena unikali šio metodo savybė yra ta, kad užtikrinamos mažesnės gydymo išlaidos, nei jų galėtų pareikalautų kiti dantų implantacijos sprendimai. Visa tai, todėl, kad All – on – 4 metodas ne tik užtikrina trumpesnį gydymo laikotarpį, bet ir leidžia išvengti kaulo priauginimo procedūros. Taigi, dėl šių priežasčių, lyginant su kitais dantų implantavimo sprendimais, pacientas galėtų sutaupyti apie 40 – 60 proc. gydymui skirtų lėšų.

Tinkamas ir pacientams, sergantiems įvairiomis ligomis

Jei pacientas serga tokiomis ligomis, kaip cukrinis diabetas ar osteoporozė, gali būti sudėtinga implantuoti dantis tradiciniu būdu. Tuo tarpu All – on – 4 metodu dantis galima atkurti net ir tuo atveju, jei sergate kuria nors iš įvardintų ligų.

Kokios savybės atskleidžia All – on – 4 metodo unikalumą? 

Šiuo metodu atkurti dantys yra pranašesni nei natūralūs dantys

Natūralūs bei sveiki dantys – tai, kuo norėtų džiaugtis kiekvienas. Tačiau All – on – 4 metodu atkurti dantys turi išskirtinį pranašumą. Turėdami savus sveikus dantis (net ir tinkamai juos prižiūrėdami), vistiek rizikuojate susidurti su burnos ertmės infekcijomis (apie vis augančius pacientų, sergančių gingivitu ar periodontitu skaičius, praneša ir Pasaulio sveikatos organizacija). Šių ir kitų burnos ertmės infekcijų simptomai (dantų tinimas, kraujavimas, jautrumas; dantų skausmas), gali pabloginti gyvenimo kokybę; taip pat gali tapti ir dantų netekimo priežastimi. Tuo tarpu implantais atkurti dantys, jei bus tinkamai prižiūrimi, tarnaus visą gyvenimą.

https://implantaiplius.lt/all-on-4-implantu-kaina/  

Kaip matyti, All – on – 4 metodas yra unikalus dėl daugybės priežasčių: viso žandikaulio dantis galima atkurti tik ant 4 implantų ir vos per 24 valandas; iš karto po procedūros atkuriamas kramtymo efektyvumas bei patrauklus estetinis vaizdas; jau kitą galima gyventi įprastu režimu; paciento laukia mažesnė chirurginė intervencija, mažiau diskomforto;  kuklesnės gydymo išlaidos bei galimybė taupyti laiką. Taip pat išvengiama kaulo priauginimo procedūros; metodas gali būti taikomas žmonėms, sergantiems cukriniu diabetu ar osteoporoze. Pasinaudokite šiomis išskirtinėmis galimybėmis ir mėgaukitės kokybiškesniu gyvenimu.

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos