vaistai.lt

Kokius stebuklus gali padaryti jūsų bamba? (3475/0) 

Kokius stebuklus gali padaryti jūsų bamba?Bamba reiškia mūsų gyvenimo pradžią, pradinį tašką, nuo kurio viskas prasidėjo. Beje, ji gali padėti jums tapti sveikesniems ir gražesniems. Pabandykite kai kuriais aliejais patepti savo bambą. Nustebsite pajutę rezultatą.

Nors gali skambėti keistai, bamba yra labai svarbi žarnynui ir visai bendrai sveikatai. Žarnynas žinomas kaip antrosios smegenys ir turi įtakos neuronams, nervams, kurie tiesiogiai susiję su smegenimis, didžiosiomis arterijomis ir hormonais. Bamba yra žarnyno centre, todėl turi įtakos vidinei sveikatai ir mūsų gyvybingumui.

Pagal Rytų Azijos mediciną, pagrindinės energijos linijos eina per pilvą, todėl, kai jūs stimuliuojate bambą, atlaisvinami įvairūs energiniai blokai. Bamba dirba paslaptingais būdais ir yra tiesiogiai susijusi su kiekvienu organu (galva, rankomis, kojomis, inkstais, šlapimo pūsle, kepenimis ir t. t.).

Knygoje „Belly Button Healing“ teigiama, kad stimuliuojant bambą, taip pat stimuliuojami neuronai žarnyne ir jie perduoda informaciją tiesiai į smegenis. Taigi stimuliuojant bambą vos 5 minutes per dieną galima pagerinti nuotaiką, virškinimą, kraujotaką, ir imunitetą. Stimuliuoti bambą ir gerinti savo savijautą galite būdami bet kur ir bet kada: skrisdami lėktuvu, gulėdami ligoninės lovoje ar kur kitur. Svarbiausia yra tiesiog švelniai baksnoti ir spausti bambą pirštais ar specialiu tam skirtu įrankiu.

Atsisėskite patogiai ant kėdės arba atsigulkite. Skirkite keletą minučių, kad jūsų kūnas atsipalaiduotų ir pranyktų įtampa. Keletą kartų giliai įkvėpkite. Tada švelniai patrinkite delnu aplink savo pilvą pagal laikrodžio rodyklę. Toks judesys padės nurimti ir pasiruošti. Tada sudėkite abi rankas ant pilvo, kad vidurinieji pirštai būtų prie bambos centro, tada abiem rankomis stimuliuokite bambą švelniai spausdami. Bakstelėkite 100–200 kartų per vieną seansą, kuris užtruks tik keletą minučių. Efektas didesnis, kai tai daroma keletą kartų per dieną. Atliekant tokią procedūrą svarbu, kad rankos būtų švarios, o idealiausiu atveju skrandis turėtų būti tuščias. Taip pat yra specialus įrankis, kuriuo viską atlikti galima kur kas paprasčiau.

Kaip gali padėti bambos tepimas įvairiais aliejais?

Stimuliuojant bambą, organizmui galima sukelti įvairų poveikį, kitaip tariant, bamba kai kada daro tikrus stebuklus. Ar žinojote, kad tepdami ją įvairiais aliejais galite atsikratyti spuogų, numalšinti peršalimo simptomus ar sumažinti menstruacijų skausmą? Jums tereikia žinoti, kuo ir kada ją tepti.

  • Jei niekaip negalite atsikratyti spuogų, pabandykite savo bambą tepti nimbamedžių eteriniu aliejumi. Nimbamedžių eterinis aliejus turi antibakterinių savybių, padeda kovoti su spuogai, t. y. padeda sunaikinti spuogus sukeliančias bakterijas. Tepdami bambą nimbamedžių aliejumi, poveikį pajusite jau po kelių dienų.
  • Kiekviena moteris nori būti graži ir turėti spindinčią odą. Laikui bėgant aplinka, netaisyklinga mityba, senėjimo procesai ir hormonai odą išvargina ir jai trūksta spindesio. Laimei, yra paprastas būdas, kaip pagerinti odos būklę. Tepkite savo bambą migdolų aliejumi ir jūsų oda taps kur kas skaistesnė.
  • Lūpos yra viena jautriausių kūno dalių. Dėl sauso oro lūpų oda neretai praranda drėgmę. Taigi pats laikas, imtis papildomų atsargumo priemonių, kurios padės susigrąžinti drėgmę natūraliu būdu. Ir visai nereikės tepti pačių lūpų. Pabandykite savo bambą tepti garstyčių aliejumi ir atsikratysite suskilinėjusių lūpų – po kiek laiko jos taps kur kas švelnesnės ir minkštesnė.
  • Jei pastoti nepavyksta daugiau nei metus, gali būti, kad turite vaisingumo problemų. Be abejo, šiuolaikinė medicina gali padėti daugeliui porų. Tačiau yra ir natūralių, nors gal ir netikėtų būdų natūraliai padidinti jūsų vaisingumą ir pastoti be cheminio ar hormoninio gydymo. Jei jau kurį laiką vargina mintys apie nevaisingumą, pabandykite savo bambą tepti alyvuogių ar kokosų aliejumi.
  • Peršalimo ar gripo simptomai užklumpa netikėtai ir yra visiškai nepageidaujami. Jei norite atsikratyti šaltkrėčio, gripo ir varvančios nosies, bambą tepkite vaistinėje įsigytu medicininiu spiritu suvilgytu vatos tamponėliu. Pamatysite, kad peršalimo simptomų – kaip nebūta!
  • Kas mėnesį jus kankina skausmingos menstruacijos ir niekaip tų dienų negalite ištverti be vaistų? Pabandykite bambą taip pat tepti medicininiu spiritu suvilgytu vatos tamponėliu ir sumažinsite menstruacijų sukeliamus skausmus.
  • Jei vaiką kamuoja pilvuko skausmas, bambą galite įtrinti ricinų aliejumi. Jei vaikelio bambutę, pilvuką įtrinsite ricinų aliejumi, kūdikis kur kas geriau miegos ir bus ramesnis.
  • Norite švelnesnės odos? Tepkite bambą grynu ghi, arba lydytu sviestu. Ghi sviestas yra labai naudingas mūsų sveikatai – išbandykite.
  • Jei norite išvengti odos pigmentacijos, bambą tepkite citrinų aliejumi. 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos