vaistai.lt

Koks sultinys: namų gamybos ar pirktas ruošinys, yra geresnis pasirinkimas? (600/0) 

Koks sultinys: namų gamybos ar pirktas ruošinys, yra geresnis pasirinkimas?Ne tik sriuboms, padažams, troškiniams, bet ir įvairių kitų patiekalų gamyboje dažnai naudojamas sultinys. Apie sultinius ir jų ruošinių sudėtis bei keliamus kokybinius reikalavimus – Aušros Išarienės, l. e. Maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo instituto vyr. patarėjos, komentaras spalio 14 d. LRT laidoje „Vartotojų kontrolė“.

Visą laidos įrašą galite pamatyti čia.

Informacija iš:

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos