|
Koks sultinys: namų gamybos ar pirktas ruošinys, yra geresnis pasirinkimas? (600/0) |
Ne tik sriuboms, padažams, troškiniams, bet ir įvairių kitų patiekalų gamyboje dažnai naudojamas sultinys. Apie sultinius ir jų ruošinių sudėtis bei keliamus kokybinius reikalavimus – Aušros Išarienės, l. e. Maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo instituto vyr. patarėjos, komentaras spalio 14 d. LRT laidoje „Vartotojų kontrolė“. Visą laidos įrašą galite pamatyti čia. Image: FreeDigitalPhotos.net
Powered by AkoComment 3.0 vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus. Į viršų |
|