vaistai.lt

Lazerinė lipolizė nuo šiol dar efektyvesnė (1555/0) 

Lazerinė lipolizė nuo šiol dar efektyvesnėLazerinė lipolizė yra viena populiariausių Kauno estetinės medicinos ir dermatologijos klinikos ,,Grožio pasaulis“ procedūrų. Lietuvos ir užsienio pacientai renkasi mus, nes lipolizę pradėjome taikyti pirmieji Baltijos šalyse ir esame vienintelė klinika šiame regione, kurioje atliekama pilna lazerinė lipolizė dėka modernios, didelio galingumo vokiškos įrangos.

Lazerinė lipolizė nuo šiol dar efektyvesnėKlinikoje dirbanti sertifikuotų specialistų komanda per metus atlieka iki 250 lazerinių lipolizių bei nuolatos kelia kvalifikaciją Vakarų Europos klinikose. Ką tik iš stažuotės Vokietijoje grįžęs klinikos plastikos chirurgas Mindaugas Kazanavičius dalinasi įspūdžiais: ,,Ši sritis sparčiai vystosi, todėl būtina nuolat bendrauti su kolegomis iš užsienio ir dalintis patirtimi. Lietuvoje lazerinę lipolizę pilna apimtimi atliekančių klinikų nėra, todėl stažuotės užsienyje būtinos. Iš Vokietijos grįžau su džiugiom žiniom: naujausių technologijų ir patobulėjusių metodikų dėka lazerinės lipolizės trukmė dar labiau sutrumpėjo,  jos atlikimas tapo paprastesnis, o rezultatai dar geresni. Šių procedūrų pasaulyje atliekama vis daugiau, todėl Vokietijos estetinės medicinos specialistai mano, kad greitai kūno linijų formavime pačią didžiausią dalį sudarys lazerinės lipolizės, nukonkuravę traumatiškas, šalutinį poveikį turinčias klasikines riebalų šalinimo operacijas bei kitus neveiksmingus kūno formų korekcijos metodus, negarantuojančius gero rezultato.“

,,Užsienyje šiuo metu labai populiarūs ,,grožio savaitgaliai“ ir ,,grožio dienos“, kurių metu draugų kompanijos, poros arba pavieniai asmenys ryte atlieka lazerinę lipolizę bei kitas grožio procedūras, po pietų važiuoja namo ir sekančią dieną ar pirmadienį grįžta į darbą. Tai labai patogu užimtiems žmonėms, negalintiems skirti daug laiko varginančiai pooperacinei reabilitacijai ar daug laiko užimantiems liekninančių procedūrų kursams, kurių rezultatai galimai išryškėja tik po tam tikro laiko. Tai jau yra įpasta ir klinikoje ,,Grožio pasaulis“, kur yra taikomos naujausi lazerinės lipolizės pasiekimai ir metodikos“ – dalinasi savo įspudžiais M. Kazanavičius.

Daugiau informacijos apie klinikoje ,,Grožio pasaulis“ atliekamą  lazerinę lipolizę

Kauno estetinės medicinos ir dermatologijos klinika ,,Grožio pasaulis“

Daugiau informacijos:
Savanorių pr. 421,
Kaunas,
tel. (8-37) 31 39 00,
www.groziopasaulis.lt







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos