vaistai.lt

Liekna talija be dietų? Įmanoma! (1236/0) 

Liekna talija be dietų? Įmanoma!Ko reikia? Sportuoti! Pradėkite nedideliais žingsneliais, kol įsibėgėsite taip, kad niekas jūsų nepavys: nei numesti gelbėjimosi ratai nuo liemens, nei pavydžios kolegės!

Didžiausia bėda, kad moterys nori itin greito rezultato, tačiau kardinalus bandymas pakeisti ankstesnį gyvenimo būdą dažniausiai tik nuvilia. Nuolatinis pažadas: „Tikrai pradėsiu nuo pirmadienio, garbės žodis.“ Paskui – nuo naujo mėnesio pradžios, dar vėliau – prieš gimtadienį. Bet juk ir Roma nebuvo pastatyta per vieną dieną! Svarbiausia – pradėti. Kai suprasite, kad ilgalaikis rezultatas pasiekiamas tik ilgalaikėmis pastangomis, greičiausiai taps aišku, kad viskas yra įmanoma!

Taigi dalijamės paprastais, bet labai efektyviais 5 pratimais. Kuo jie ypatingi?

  • Padeda numesti svorio.
  • Stiprina pilvo raumenis.
  • Lieknina taliją.

Tad pirmyn!..

1. Atsisėskite ant suoliuko, laikykite nugarą tiesiai. Pritraukite kelius prie krūtinės ir apkabinkite juos rankomis. Užfiksavusios judesį, kojas ištieskite ir palaikykite tiesiai. Atlikite 3–4 kompleksinius pratimus po 15–20 kartų.

2. Atsisėskite ant kėdės krašto (be atlošo) ir laikykitės už jo rankomis. Dabar lenkitės atgal, kiek įmanoma toliau. Užfiksuokite judesį. Žiūrėkite, kad pėdos nuo žemės nepakiltų. Pakartokite 20–25 kartus.

3. Atsigulkite ant grindų. Šiek tiek sulenkite kojas per kelius, pakelkite, paskui nuleiskite. Atlikite 3–4 kompleksinius pratimus po 15–20 kartų.

4. Atsistokite, kojos turi būti pečių plotyje, rankos sulenktos per alkūnes ir pakeltos (poza „pasiduodu“). Dabar sukitės į dešinę pusę kuo lėčiau, neskubėdamos, jausdamos, kaip dirba ir įsitempia raumenys. Užfiksavusios judesį, grįžkite į pradinę padėtį. Atlikite pratimą po 10–20 kartų į abi puses.

5. Atsigulkite ant grindų, rankas laikykite prie šonų. Tuo pačiu metu pakelkite galvą ir kojas (apie 30 cm nuo žemės). Dabar pabandykite imituoti sūpuoklės judesius, t. y. pamėginkite pajudėti, palinguoti pirmyn atgal. Turite jausti, kaip dirba visas kūnas, ypač apatinė ir viršutinė pilvo dalys. Pratimą darykite tiek kartų ir laiko, kol jaučiate komfortą.

P. S. Netingėkite pajudėti! Juk pavasaris ne už kalnų, o tada norėsis pasipuošti dailia suknele ir pademonstruoti liekną savo taliją. Rekomenduojama šiuos pratimus atlikti kasdien, o jeigu per dieną dar 10–15 min. pasuksite lanką, tikrai netruksite pamatyti rezultato. Mes žadame prisidėti, o jūs?

 

Informacija iš:

Ji24.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos