vaistai.lt

Lietuvą ateityje gali pasiekti pigesni kokybiški lenkiški vaistai (753/0) 

Lietuvą ateityje gali pasiekti pigesni kokybiški lenkiški vaistaiŠiandien sveikatos apsaugos viceministrė Kristina Garuolienė kartu su Lenkijos Respublikos ambasados atstovu Dawid Tomaszewski bei Lenkijos vaistų gamintojais aptarė bendradarbiavimo galimybes – tiekti į Lietuvą vaistus, gaminamus Lenkijos farmacijos kompanijų.

Daugeliu atvejų į Lietuvą importuojami kokybiški lenkiški vaistai būtų pigesni nei kai kurie kiti šiuo metu rinkoje esantys analogai, tad pacientams tektų mokėti mažiau, pagyvėtų konkurencija tose pozicijose, kur jos nėra. „Kol kas analizuojami poreikiai ir galimybės, diskutuojama apie bendradarbiavimo sritis ir tikimės artimiausioje ateityje išplėtoti bendradarbiavimą bei užsitikrinti, kad prieinamų ir kokybiškų vaistų, kuriuos pacientai neretai pirkdavo Lenkijoje, būtų ir Lietuvos rinkoje“, – sako viceministrė K. Garuolienė

 

Informacija iš:

www.sam.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos