vaistai.lt

Mankšta, kuriai nereikia laiko (709/0) 

Mankšta, kuriai nereikia laikoKiekviena savo figūra besirūpinanti moteris norėtų, kad tas rūpestis atimtų kuo mažiau laiko ir pastangų. Taip ir bus, jei, užuot gaišusi laiką sporto salėje, judėsite kiekvieną laisvą minutę!

  • Vos nubudusi gerai išsirąžykite ir pasimankštinkite net neišlipusi iš lovos. Gulėdama ant nugaros pakelkite tiesias kojas 10–15 cm nuo čiužinio, kad įsitemptų pilvo presas. Laikykite, kiek pajėgsite, paskui atsipalaiduokite.
  • Susiruošusi paskaityti knygą ar žurnalą atsigulkite ant pilvo, sulenkite kojas per kelius ir kilstelkite dubenį. Pakartokite bent 10 kartų.
  •  Kai važiuojate neperpildytu autobusu ar troleibusu, pasinaudokite proga pamankštinti viršutinę kūno dalį. Kaire ranka įsikibkite į turėklą ir įtempkite raumenis, tarsi iš visų jėgų norėtumėte pasisukti į dešinę pusę, o ranka tam priešinasi. Paskui į turėklą įsikibkite dešine ranka ir priešindamasi sukitės į kairę.
  •  Kai sėdite prie vairo laukdama žalio šviesoforo signalo ar patekusi į spūstį, kilstelkite vieną koją ir, įtempusi pilvo raumenis, laikykite, kiek pajėgsite. Tą patį padarykite kita koja.
  • Ko nors lūkuriuodama nestovėkite vietoje – vaikštinėkite pirmyn atgal, nepamiršdama giliai kvėpuoti.
  • Plaudama indus, stovėdama eilėje įtempkite ir atpalaiduokite sėdmenų raumenis. Toks nematomas pratimas veiksmingai degina riebalus.
  • Kai stovite neužimtomis rankomis, galite daryti pašalinėms akims nepastebimą, bet labai veiksmingą pratimą: šiek tiek sulenktų rankų dilbius iš visų jėgų spauskite prie klubų. Atsipalaiduokite ir vėl kartokite, kiek turite laiko ir noro – per daug nebus, nes šis pratimas skirtas krūtinės ir žastų raumenims stiprinti.
  • Plepėdama telefonu galite pamakštinti kojas: stovėdama šiek tiek sulenktomis kojomis loškitės atgal, tarsi sėstumėtės ant kėdės (svorio centras – ties kulnais). Minutę taip patupėjusi išsitieskite ir kartokite pratimą – kol neišseks pokalbis.
  • Sėdėdama prie rašomojo stalo retkarčiais pamankštinkite rankas: alkūnes pasidėkite ant stalo, rankas per dilbius sukryžiuokite. Stipriai spauskite stalą 10 sek., paskui atpalaiduokite žastų raumenis. Pratimą pakartokite kuo daugiau kartų.
  • Atokvėpio valandėlę būtinai pamankštinkite ir kojas. Sėdėdama ant kėdės ištieskite sukryžiuotas kojas į priekį, kilstelkite jas nuo grindų ir viršuje esančia koja spauskite kitą, o ši tegul iš visų jėgų priešinasi. Paskui sukeiskite kojas vietomis ir pakartokite pratimą.
  •  Stovėdama prie viryklės, kriauklės, lyginimo lentos, visu korpusu pasisukiokite tai į vieną, tai į kitą pusę, o rankos tegul ir toliau dirba savo darbą (lygina, maišo, plauna ir pan.).
  • Televizorių galite žiūrėti ne tik sėdėdama. Atsigulkite ant pilvo, rankas sukryžiuokite po smakru. Rankomis ir krūtine kuo stipriau spauskitės prie grindų. Po 10 sek. atsipalaiduokite ir kartokite kokius 30 kartų. Ne tik pažiūrėsite dominančią laidą, bet ir pastangrinsite krūtinę!

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos