vaistai.lt

Naujieji Dr.Hauschka kūno prausikliai  (1967/0) 

Naujieji Dr.Hauschka kūno prausikliaiDaug dėmesio skirdamos veido odos priežiūrai, nepamirškite ir tinkamai, švelniai bei kokybiškomis priemonėmis puoselėti viso kūno odą. Svarbu kiekvieną rytą pradėti rytiniu dušu – ne tik nuprausti, atgaivinti kūną, bet ir fantastiškais kvapais suteikti energijos visai dienai!

Dr. Hauschka pristato naujuosius kūno prausiklius su natūraliais eteriniais aliejais. Priemonės Jūsų kūną apglėbs šilko švelnumu ir kerinčiais aromatais bei įkvėps leistis į nepakartojamą kvapų kelionę.

Jörg Zimmermann, Dr.Hauschka odos priežiūros kvapų specialistas, sukūrė keturias naujas išskirtines aromatines kompozicijas naujose stilingose pakuotėse: harmonizuojamojo levandų ir sandalo, tonizuojamojo citrinų ir citrinžolės, gaivinamojo migdolų bei paslaptingojo rožių aromato.

Kas gi geriau apibūdins naujųjų Dr.Hauschka kvapų pasaulį negu pats jų kūrėjas Jörg Zimmermann? Kuomet jis prabyla apie aromatinių kompozicijų kūrimą, Jūs pasijuntate praradę laiko ir erdvės suvokimą – Jūs jau keliaujate po ypatingų kvapų pasaulį.

Levandų ir sandalmedžio kompozicija – tylą ir harmoniją dovanojanti gaiva
„Ieškojau išskirtinės levandų rūšies, turinčios švelnų gėlių aromatą ir spinduliuojančios elegancija. Tokią levandų rūšį radau 1000 metrų aukštyje. Šios levandos yra žinomos dėl gebėjimo sukurti ramybės ir harmonijos jausmą. Tačiau tuo pačiu jos skleidžia gaivos ir jaunystės impulsą. Australijos sandalmedis žavi savo karališkais medienos aromatais. Jis papildo tylų levandų gaivumą apgaubdamas ambros šiluma. Šio dušo balzamo aromatas asocijuojasi su buvimu rytinio rūko apgaubtuose Provanso kaimeliuose, kurie išsidėstę Žydrosios pakrantės kalvose.“

Migdolų kompozicija – subtilumas ir gėlių aromatas
„Mano troškimas buvo sukurti juntamą kvapų perėjimą nuo išsiskleidusio žiedo iki sunokusio vaisiaus, kad Jūs tai pajustumėte. Mintyse nuklydau į ankstyvo pavasario dienas, kuomet ryškiai melsvame danguje matyti švelniai rožiniai žiedai – jie tarsi susipina harmoningame šokyje. Kompozicija, kurioje dominuoja migdolai, yra tarsi skaidrų šifono audinį primenanti rožė. Aš naudojau bergamotę, kvapiąją kanangą ir rožę savaip interpretuodamas šią gėlių simfoniją. Balzaminės tonkos pupos ir vanilė nukelia mus į didingus Rytų rūmus ir įsupa į saldžių ir aistringų pojūčių karuselę.

Rožių kompozicija – prabanga ir paslaptis
„Vystydamas savo idėjas vis pamąstydavau: koks yra rožės, turinčios maitinamųjų ir
harmonizuojamųjų galių, aromatas? Kokios rožės savybės mus taip užburia? Kuomet mes lyginame skirtingus rožių aromatus, suvokiame, kad kvapų spektras yra be galo platus. Aš mėginau atrasti patį gražiausią spektrą. Stengiausi sukurti aromatą, kuriame atsiskleidžia rožės žaismingumas ir lengvumas, bet tuo pačiu – jos karališkoji prigimtis ir gundantis aromatas. Gėlių aromatas suformuoja šerdį, aplink kurią buriasi ir kitos aromatinės užuominos. Ambros bazė, sandalmedžio ir vanilės dėka, suteikia kompozicijai kreminio švelnumo. Aromatas pasižymi paslaptingumu ir gilumu.“

Citrinų ir citrinžolių kompozicija – trykštanti gaivumu ir energija
„Ilgai ieškojau ypatingos žaliavos naujojo dušo balzamo gamybai. Atradau eterinį aliejų,
pagamintą iš šviežios imbiero šaknies, kuris skleidžia užburiantį citrusinį aromatą. Mums visiems pažįstamas imbieras, kuris naudojamas Azijos virtuvėje – būtent jis skleidžia gaivų, citrinžolę primenantį aromatą. Pirmiausia mes užuodžiame citriną ir žaliąją citriną, kurios pasižymi gaivinamuoju ir tonizuojamuoju poveikiu. Šviežios imbiero šaknys ir citrinžolės papildo citrusinę gaivą ir sukuria išbaigtumo įspūdį. Šiame aromate matau dvi tendencijas. Pirmoji – tai dinamika, gyvybingumas ir judėjimas; antroji – tai koncentracija ir budrumas. Aromatas pažadina iš miego ir nuostabiai gaivina.“

Informacija ir nuotrauka iš:

Bioteka







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos