vaistai.lt

Nepalikime obuolių pūti - pasigaminkime sulčių 2013!  (4329/0) 

Nepalikime obuolių pūti - pasigaminkime sulčių 2013!Stiklinė obuolių sulčių per dieną – puiki profilaktinė priemonė nuo širdies ligų.
Didžiausia gydomoji obuolių galia – juose esantys natūralūs, stipriai veikiantys sorbentai - pektinai. Šios medžiagos obuoliuose daugiau nei kituose vaisiuose ar uogose. Medicininiais tyrimais nustatyta, kad pektinas iš virškinamojo trakto šalina bakterijas ir sunkiuosius metalus, reguliuoja cholesterolio kiekį kraujyje. Pektinai suteikia jėgų, padeda atsikratyti įtampos. Be to, reguliariai valgant obuolius, organizmas gerai išsivalo.

Vitaminų obuoliuose nedaug, tačiau vaisiai labai vertingi, nes juose gausu ląstelienos, mineralinių druskų, geležies, mangano, kalio, natrio,  fitoncidų ir ypač pektinų.

Obuolių sultyse yra geležies, kuri pagerina deguonies tiekimą į smegenis. Obuolių sultyse gausu ir kitų naudingų maistinių medžiagų, kurios stiprina skeleto sistemą bei širdį – kalio, magnio, fosforo, kalcio. Obuoliai nėra kaloringi, todėl galite valgyti ir gerti natūralias sultis be baimės, nepriaugsite jokio svorio. Laikantis dietos galima suvalgyti nuo 1,5-2 kg obuolių.

Obuoliai ir jų sultys tinka sutrikus širdies ir kraujagyslių veiklai, nutukusių dietai, aterosklerozės profilaktikai, sergant mažakraujyste, podagra, šlapimtakių akmenlige, kaip šlapimą varanti priemonė, esant vidurių užkietėjimui, žarnų katarui. Obuolių sultys stiprina nervų sistemą, ypač jei žmonės dirba protinį darbą. Obuolių sultis patartina gerti užkimus, apsinuodijus sunkiaisiais metalais. Puikiai padeda žmonėms sergantiems anemija, skrandžio sutrikimu, ateroskleroze, diabetu. Specialistai kiekvienam žmogui rekomenduoja per metus suvalgyti ne mažiau negu 35 kg obuolių.

Jūs klausiate kaip tai padaryti?
Surinkime visus obuolius užaugusius Jūsų sode, išsispauskime sultis UAB „Obuolių namai“ pagalba  ir visus metus gerkite natūralias, ekologiškas sultis be saldiklių. Tai puikus sprendimas kiekvienai šeimai, kuri nori būti sveika ir stipri apvalius metus.

UAB „Obuolių namai“ pradėjo savo veiklą vos prieš keletą metų, tačiau viskas yra puikiai apgalvota ir gerai organizuota.

Septyni paprasti žingsniai:
Jūs atvežate obuolius ir mes čia pat pagaminame tikro aromato bei natūralaus skaidrumo sultis. Reikalingi švarūs, be puvinio obuoliai, nes nuo to priklauso Jūsų sulčių kokybė. Pirmiausia obuoliai patenka į vandens vonią, paskui transporteriu keliami į traiškyklę-smulkintuvą, gauta obuolių masė preso pagalba spaudžiama 3 barų slėgio jėga. Šviežiai spaustos sultys tausojančiai pakaitinamos iki 78º- 80º C temperatūros ir čia pat išpilstomos į maišelius su integruotu kraneliu. Iš 100 kg šviežių obuolių gaunama apie 70 litrų sulčių. Mažiausiai turite atsivežti 75-100 kg obuolių.
Maišelis dėžutėje - tiesiog labai praktiška pakuotė,  pakaitintas sultis išpilstome į patogius 5 litrų talpos maišelius, kurie dedami į kartoninę dėžutę.  

Daug privalumų:

  • Sultis pakuotėje galite laikyti 24 mėn.
  • Nereikia skubėti išgerti, galite mėgautis neskubėdami
  • Pradėjus sultis ragauti, jos pakuotėje  nerūgsta iki 3 mėn., nes ypatinga kranelio technologija nepraleidžia į maišelio vidų oro
  • 10 litrų talpos pakuotė sveria 11 kg, palyginimui toks pat kiekis sulčių stikliniuose buteliuose sveria 18 kg
  • Pakuotė neužima daug vietos nei namie, nei transportuojant automobilyje
  • Ją galima laikyti kambario temperatūroje, nereikia šaldytuvo
  • Patogu įsipilti sulčių  ir vaikams. Savarankiškumas visada vilioja...

Kviečiame pradėti NAUJĄ MADĄ  - vartoti savos gamybos sultis, kurios yra sveikos ir be jokių papildomų priedų. Rinkdamiesi tokį produktą padedame sau ir kaip tikri šeimininkai rūpinamės gausiu derliumi bei esame puikus pavyzdys mūsų mažiesiems. O geras pavyzdys visada užkrečia...

www.obuoliunamai.lt







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos