vaistai.lt

Opi lietuvių sveikatos problema išsprendžiama? AURI 25 (27328/11) 

Opi lietuvių sveikatos problema išsprendžiama? AURI 25Lietuva, WHO (angl. Pasaulio sveikatos organizacija) duomenimis, Europoje yra viena iš lyderiaujančių valstybių pagal du labai nemalonius kriterijus. Vienas iš jų yra sergamumas širdies bei kraujagyslių ligomis, o antras – populiacijos viršsvoris bei nutukimas. Turime didžiulį procentą žmonių, kurie patiria infarktus, įgyja širdies nepakankamumą, net miršta nuo širdies ar kraujagyslių ligų. Kur slypi viso to priežastys? Įvardinti tik vieną kaltininką būtų be galo sunku, tačiau tarp didžiausią vargą žmonėms keliančių faktorių visad privalome paminėti cholesterolį. Jis ir susieja didžiulius viršsvorio skaičius su širdies ligomis.

Kas tai?

Turbūt nerastume daug žmonių, kurie nėra, bent jau nuogirdomis, kažko girdėję apie cholesterolį. Aiškinant labai paprastai, cholesterolis yra medžiaga, panaši į riebalus. Jos pilna jūsų organizme, nes ji būtina ląstelių, hormonų gamybai, kitų naudingų medžiagų įsisavinimui. Cholesterolis dar skirstomas į blogąjį bei gerąjį. Blogasis cholesterolis limpa prie kraujagyslių sienelių ir po truputėlį jas užkemša. To rezultatas – suprastėjusi kraujotaka, kenčianti širdis bei užkimštos kraujagyslės. Per didelis blogojo (MTL– mažo tankumo lipoproteinai) cholesterolio kiekis kelia pavojų ne tik širdžiai bei kraujotakos sistemai, bet visai jūsų sveikatai ir net gyvybei. Gerasis cholesterolis (ATL – aukšto tankumo lipoproteinai) yra blogojo cholesterolio šalintojas ir organizmą apvalo nuo kenksmingų blogojo cholesterolio (MTL) dalelių. Vyrauja nuomonė, jog visas, su šia medžiaga susijusias problemas galima atsekti iki prastos mitybos. Ypač smarkiai yra akcentuojamas daug cukraus bei blogųjų riebalų turinčių maisto produktų suvartojimas.

Galvodami, kad su cholesteroliu problemų neturėsite, jei nevalgysite riebaus maisto – nesate visiškai teisūs. Tik iki trečdalio jo į organizmą patenka su maistu, visą likusį (apie 70 procentų) jūs pagaminate patys. Taip pat pasitaiko ir problemų, susijusių su per mažu cholesterolio kiekiu. Dažniausiai dėl to išsivysto depresija, susilpnėja imunitetas. Tačiau tai - daug retesnis atvejis. Gerokai opesnė sveikatos problema Lietuvos gyventojų tarpe – būtent padidėjęs cholesterolio kiekis.

Norėdami sužinoti cholesterolio kiekį savo organizme, turite pasidaryti specialų tyrimą. Jo metu bus nustatytas aukšto tankumo lipoproteinų bei mažo tankumo lipoproteinų (gerojo ir blogojo cholesterolių) santykis. Jeigu blogojo cholesterolio per daug – reikia rimtai susimąstyti apie tolesnius veiksmus, gyvensenos pakeitimus.

Kova su padidėjusiu cholesterolio kiekiu – misija įmanoma?

Išeičių yra keletas. Be abejonės, pirmas žingsnis būtų atsisakyti (arba drąstiškai sumažinti) blogųjų riebalų turinčio (skrudinto aliejuje) maisto bei minimalizuoti suvartojamo cukraus (limonadų, saldainių, bandelių, saldžių pieno produktų ir t.t.) kiekį. Tačiau pakeitus tik mitybos racioną, gali tekti laukti labai ilgai, kol reikalingas rezultatas bus pasiektas. Vegetarišką mitybą propaguojantys žmonės taip pat susiduria su padidėjusiu cholesteroliu, o ketogeninę (beveik vien geraisiais riebalais paremtą mitybą) dietą sau nusistatę žmonės gali rodyti puikius cholesterolio skaičius.  Tad bet kuriuo atveju reikia ir papildomos „jėgos“, padedančios mažinti blogojo cholesterolio kiekį nekenksmingais būdais. Tokį darbą bene geriausiai gali atlikti natūralaus pagrindo maisto papildas AURI 25. Tai yra ištirtos ir pripažintos veikliosios medžiagos ne tik ES, tačiau ir visame pasaulyje. Pagrindinė šio preparato sudedamoji dalis yra jau kone penkis šimtus metų liaudies medicinoje naudojamas Auricularia Auricula medicininio grybo ekstraktas. Išgautas vandens pagrindu, išsaugant visas naudingiausias savybes, papildas AURI 25 padeda ne vienam tūkstančiui, padidėjusį cholesterolio kiekį turinčių žmonių.

Kaip veikia AURI 25?

Jau minėtas Auricularia Auricula ekstraktas, išgautas iš vaistinių grybų, ypatingai pozityviai ir stipriai veikia kraujotakos sistemą. Kai kuriose šalyse šį ekstraktą net vadina „kraujo toniku“. AURI 25 polisacharidų koncentracija yra net 25%. Be to, papildo sudėtyje randame ir Bio Acerola ekstrakto, kuris sustiprina veikliąsias medžiagas.

Iš dažniausiai pabrėžiamų ir labiausiai naudingų AURI 25 savybių galima išskirti šias:

  • Padeda mažinti blogojo cholesterolio kiekį;
  • Padeda didinti gerojo cholesterolio kiekį;
  • Teigiamai veikia kraujo krešėjimą, mažina uždegimus;
  • Skystina kraują ir tonizuoja visą kraujotaką;
  • Pasižymi galingomis antioksicinėmis savybėmis;
  • Šalina gliukozės perteklių, yra naudingas diabetu, tromboze sergantiems asmenims.

Šios natūralios veikliosios medžiagos išgautos tiesiogiai iš Auricula medicininio grybo turi tikrą tonizuojančių medžiagų bombą, kuri, patekusi į jūsų organizmą, išvalo jį nuo MTL cholesterolio. AURI 25 maistinis papildas suderina modernaus mokslo žinias bei pasiekimus kartu su šimtamete įvairių kraštų gyventojų patirtimi. Medikai ir gydytojai šį papildą rekomenduoja kone visiems žmonėms, turintiems padidėjusį cholesterolį.

Keletas patarimų turintiems padidėjusį cholesterolio kiekį

Jeigu jau teko susidurti su tokia diagnoze, rankų nuleisti nevalia. Blogiausia, ką galėtumėte padaryti, būtų tiesiog kapituliuoti prieš tokią situaciją. Yra tikrai ne vienas būdas, kaip galima sumažinti cholesterolio kiekį, padidinti vartojamų papildų efektyvumą bei užkirsti kelią tokioms problemoms ateityje.

  1. Peržiūrėkite savo maisto racioną. Jeigu valgote daug blogųjų riebalų turinčio maisto (riebaluose skrudinto maisto, gaminių su hidrintais riebalais, greito maisto...) – reikia racioną paįvairinti. Kuriam laikui būtų naudinga visai atsisakyti tokio maisto. Tačiau jūsų priešas Nr.1 – cukrus. Ne, cukrus nėra tik kubeliai arba birus cukrus pakuotėje, kurį pilate į arbatą. Cukraus yra pyragėliuose, gaiviuosiuose gėrimuose, kituose konditerijos gaminiuose, sultyse, pieno gaminiuose ir gausybėje kitų maisto produktų. Reikėtų pradėti daugiau skaityti maisto produktų etiketes ir vengti cukraus.
  2. Sėdimą gyvenimo būdą keiskite į aktyvų. Dirbate biure arba nedaug judate iš namų? Ypač įkopus į šeštą dešimtį, dėl tokio gyvenimo būdo gali išaugti cholesterolio kiekis. Pradėkite bent kartą į savaitę sportuoti arba du, tris kartus per savaitę išeikite pasivaikščioti. Per dieną nueikite bent po 5km.
  3. Gerkite daugiau vandens. Išgerti per dieną reikėtų bent po 1,5 litro vandens.
  4. Naudokite tinkamas priemones. Jeigu situacija tikrai nėra gera, laikas naudoti ir tinkamus maisto papildus. Tokie produktai kaip AURI 25 ne tik padeda pašalinti cholesterolį, tačiau ir stiprina organizmo natūralias galias kovojant su šia problema.

 

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 11)

marius
Parašė Svečias 2024-01-23 15:56:45
Ieškokite google, jis viską žino.
Danutė
Parašė Svečias 2022-05-27 09:00:26
Ar rekomenduojama toliau vartoti AURI-25, jei cholesterolio rodikliai jau metus laiko yra geri? 
Ačiū už atsakymą,
Lima
Parašė Svečias 2022-01-20 11:08:30
kur pirkti AURI 25 tik is šio grybo pagmintu papildų
Vaiva
Parašė Svečias 2021-08-13 19:35:28
Kur pirkti Auricula Auricularia ir kokia kaina 
Liudytė
Parašė Svečias 2021-03-18 17:44:23
Kur pirkti Auricula Auricularia ir kokia kaina
Liudytė
Parašė Svečias 2021-03-18 17:43:46
Kur pirkti Auricula Auricularia ir kokia kaina
Arturas
Parašė Svečias 2020-12-12 10:11:53
Biolabs.lt
Jonas
Parašė Svečias 2020-11-18 17:41:30
Kur įsigyti kokybiško AURI 25
Laima
Parašė Svečias 2020-11-18 11:05:21
Kur įsigyti kokybiško AURI 25
Rima
Parašė Svečias 2020-11-04 21:30:30
Sveiki, kur galima nusipirkti grybo ektrakto.
Edita
Parašė Svečias 2020-09-11 09:44:48
Sveiki, kur galima įsigyti šio produkto už optimaliausią kainą? Būsiu dėkinga už atsakymą.


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos