vaistai.lt

Paviršių dezinfekcijos gairės (339/0) 

Paviršių dezinfekcijos gairėsNacionalinis visuomenės sveikatos centras parengė ir skelbia PAVIRŠIŲ DEZINFEKCIJOS GAIRES

Gairėse pateikiami patarimai ir informacija tik dėl Lietuvoje įteisintų paviršių dezinfekantų pasirinkimo. Pasirinktas dezinfekantas turi būti naudojamas tik pagal autorizacijos liudijime nurodytą paskirtį ir tik griežtai laikantis naudojimo instrukcijos.

Naudojant neįteisintus paviršių dezinfekantus galima pakenkti naudotojų ir aplinkinių sveikatai bei nepasiekti rezultato – viruso sunaikinimo.

Informaciją apie tiekiamus rinkai ir (arba) naudojamus neįteisintus biocidinius produktus prašome pateikti Nacionaliniam visuomenės sveikatos centrui prie Sveikatos apsaugos ministerijos (NVSC) el. paštu , Valstybinei vartotojų teisių apsaugos tarnybai el. paštu , Valstybinei darbo inspekcijai el. paštu .

Informaciją apie importuojamus falsifikuotus dezinfekantus prašome pranešti Lietuvos Respublikos muitinei el. paštu ir Europos kovos su sukčiavimu tarnybai (European Anti-Fraud Office, OLAF) https://ec.europa.eu/anti-fraud/olaf-and-you/report-fraud_lt

Iškilusius klausimus prašome teikti el. paštu

PAVIRŠIŲ DEZINFEKCIJOS GAIRĖS

VEIKLIŲJŲ MEDŽIAGŲ IR PAVIRŠIŲ SUDERINAMUMO DUOMENYS

Informacija iš:

Image Nacionalinis visuomenės sveikatos centras prie Sveikatos apsaugos ministerijos

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos