vaistai.lt

Plaukų šalinimas lazeriu – kodėl verta rinktis? (1641/1) 

Plaukų šalinimas lazeriu – kodėl verta rinktis?Plaukelių depiliacija – nemažai laiko ir pastangų atimanti procedūra, varginanti daugelį. Deja, tačiau norint džiaugtis lygia ir glotnia oda, ji neišvengiama. Todėl pastaruoju metu vis labiau populiarėja depiliacija lazeriu – saugus ir itin veiksmingas būdas pašalinti nepageidaujamus plaukus ilgam laikui.

Yra daugybė būdų pašalinti plaukelius: skutimas, depiliaciniai kremai ir putos, depiliacija vašku, epiliacija, fotoepiliacija. Deja, daugelis šių būdų pasižymi ir ryškiais trūkumais – sudirginta ir sausa oda, įaugusiais plaukeliais, įpjovimais, skausmingumu ar trumpalaikiu poveikiu. Dažnas mūsų išbando  kelis skirtingus depiliacijos variantus, tačiau ne visada gali džiaugtis estetišku, o juolab –  ilgalaikiu rezultatu.

Plaukų šalinimas lazeriu – vis labiau populiarėjantis depiliacijos būdas, pranokstantis kitus savo efektyvumu ir ilgalaikiu poveikiu. Kaip vyksta ši procedūra? Jos metu lazerio šviesa yra suardomi plaukų folikulai, todėl praėjus 10 – 14 dienų po procedūrų kurso plaukeliai iškrenta visam laikui. Norint pasiekti maksimaliausią rezultatą procedūras rekomenduojama pakartoti – dažniausiai pakanka 6 procedūrų kurso, bet akivaizdūs rezultatai matomi jau po poros procedūrų.

Verta suklusti jautrios odos savininkams bei tiems, kurie sunkiai pakelia skausmą,  nes ši procedūra trunka trumpai ir  nesuteikia nemalonių pojūčių – kadangi lazerio antgalis stipriai atšaldomas, jaučiamas tik nežymus dilgčiojimas ar kutenimas. Be to, specialistas lazerio galingumą pritaiko atsižvelgdamas į odos tipą, jautrumą bei plauko pobūdį.  Estetiškesniu vaizdu galima džiaugtis jau po pirmųjų procedūrų: oda tampa glotnesnė, švelnesnė, o paraudimas išnyksta vos per kelias valandas. Plaukų šalinimas lazeriu leidžia išvengti aplinkinių audinių pažeidimų, mažina plaukelių įaugimo riziką ir nedirgina odos kaip, pavyzdžiui, skutimas ar epiliacija. Todėl plaukelius lazeriu galima šalinti net jautriausiose kūno vietose.
 
Skirtingai nei fotoepiliacijos metu, kuri veikia odos paviršiuje, inovatyvūs diodiniai lazeriai plauką veikia giliai, pataikydami tiesiai į plauko folikulą ir neveikdami melanocitų. Šie įrenginiai sumažina komplikacijų riziką ir užtikrina, kad depiliacija lazeriu tiks tiek tamsesnio, tiek šviesesnio atspalvio odai.

Plaukų šalinimas lazeriu – bene veiksmingiausia ir saugiausia procedūra visiems, norintiems pamiršti apie sudirgusią, šiurkščią odą bei rutiniškas depiliacijos procedūras. Inovatyvios priemonės leidžia užtikrinti estetišką, o svarbiausia – ilgalaikį rezultatą, kurio kol kas negali užtikrinti jokios kitos technologijos.

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 1)

Įdomus faktas
Parašė Svečias 2021-06-04 13:28:44
Pilnai sutinku, kad plaukų šalinimas lazeriu yra vienas iš veiksmingiausių būdų. Pliusas dar yra tame, kad jis padeda įaugusiems plaukams. Tai stebuklas žmonėms, turintiems įaugusius plaukus, nusiskutus kojas ar bikinio zoną. 
Perėjimas prie šalinimo lazeriu ne tik padės efektyviau ir visam laikui atsikratyti plaukų, bet ir suteiks jums lygesnę odą ir mažiau dirgins. 


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos