vaistai.lt

Pradėtas EFSA projektas, skirtas maisto saugai (853/0) 

Pradėtas EFSA projektas, skirtas maisto saugaiArtėjant Europos Parlamento rinkimams, Europos Komisija ir Europos Parlamentas surengė kampaniją #EUAndMe ir #EUProtects, kurią remia ir kitos Europos Sąjungos (ES) institucijos. Kampanijos tikslas – pabrėžti ES institucijų kuriamą vertę kiekvienam ES piliečiui ir taip paskatinti juos būti aktyvesnius artėjančiuose rinkimuose į Europos Parlamentą.

Prie šios kampanijos prisijungė ir Europos maisto saugos tarnyba (EFSA). Iniciatyva #EuandMyFood (ES ir mano maistas) siekiama plačiau informuoti apie ES maisto saugos sistemą ir atskleisti kaip EFSA, ES institucijų ir valstybių narių vykdoma maisto saugos sistema prisideda prie mūsų gyvenimo. Kampanija vyks iki Europos Parlamento rinkimų ir supažindins vartotojus su saugaus ir maistingo maisto, geresnių sąlygų gyvūnams, tvarios aplinkos ir laukinės gamtos apsaugos iniciatyvomis.

Iniciatyvą pristatantis vaizdo įrašas „Mano maistas, mano gyvenimas“, su lietuviškais subtitrais:

EFSA su jumis kiekviename žingsnyje – rūpinantis Europos maisto sauga. Norite sužinoti daugiau? Aplankykite.

Informacija iš:

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos