vaistai.lt

SAM lankosi svečiai iš Vokietijos ir Lenkijos (908/0) 

SAM lankosi svečiai iš Vokietijos ir LenkijosSveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga susitiko su Vokietijos Tiuringijos žemės darbo, socialinių reikalų, sveikatos, moterų ir šeimos ministrės Heike Werner vadovaujama delegacija bei Lenkijos Mazovijos krašto maršale Elzbieta Lanc.

Šio vizito tikslas – pasidalinti gerąja patirtimi organizuojant sveikatos priežiūros veiklą, „e-sveikatos“ diegimo patirtimi. Taip pat aptarti slaugos ir paliatyviosios pagalbos paslaugų organizavimą ir, žinoma, bendradarbiavimą tarp šalių.

Su užsienio svečiais bus diskutuojama apie „e-sveikatos“ plėtrą, slaugos paslaugas, pirminės sveikatos priežiūros paslaugas Lietuvoje. Lenkijos atstovė pasidalins šalies patirtimi apie slaugą kaimo vietovėse, o svečiai iš Vokietijos –  apie telemediciną bei slaugą ir sveikatos draudimą. Užsienio svečių delegacija taip pat lankysis Santaros klinikose, Jungtiniame inovatyvios medicinos centre.

 

Informacija iš:

www.sam.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos