vaistai.lt

Speciali mankšta gražioms lūpoms! (3486/0) 

Speciali mankšta gražioms lūpoms!Vienintelė Lietuvoje sertifikuota „facebuilding“ trenerė-instruktorė Viktorija Baltramiejūnienė tvirtina, kad veido mankštos rezultatas yra veido sveikata, švytėjimas ir sveikesnė oda, o taip trokštama jaunystė – malonus šalutinis poveikis.

Anot V. Baltramiejūnienės, mankštinant veidą atjaunėjama todėl, kad niekada nemankštinti veido ir kaklo raumenys gauna tinkama krūvį ir yra taisyklingai atpalaiduojami. „Bėgant metams mūsų raumenys susitraukia ir praranda masę net perpus, todėl juos gaubusi veido oda suglemba. Mankštos metu nuolat įsitempę raumenys atpalaiduojami, o silpni sustiprinami ir pailginami, todėl sumažėja raukšlių, veidas tampa lygesnis. Mankštinantis reguliariai galima atjaunėti nemažai metų bei tiesiog labai gražiai senti, nes amžinai jauno veido mankštos nesuteiks“, – sako ji.

Veido mankštos trenerė tikina, kas taisyklingai mankštinantis jau po 3 dienų pajusite, kad kažkas vyksta su jūsų raumenimis, o pirmuosius tikrus pokyčius pamatysite po dviejų savaičių.

Kviečiame drauge su V. Baltramiejūniene pamankštinti itin svarbią veido zoną – lūpas. Keletas paprastų pratimų kasdien padės išsaugoti jūsų lūpų kontūrą ir formą. Atkakliausios ir stropiausios „sportininkės“ pastebės ir padidėjusią lūpų apimtį.

 

Informacija iš:

Ji24

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos