vaistai.lt

Štai ką reiškia išskirtinis dėmesys jauniems tėvams: „Microsoft“ darbuotojų naujagimiams atsiunčia ne tik dovanų maišą, bet ir specialų laišką - štai kas jame rašoma (852/0) 

Štai ką reiškia išskirtinis dėmesys jauniems tėvams: „Microsoft“ darbuotojų naujagimiams atsiunčia ne tik dovanų maišą, bet ir specialų laišką - štai kas jame rašoma„Microsoft“ rūpinasi jaunais tėvais, kurie dirba šioje 817 milijardų dolerių vertės įmonėje. Gimus vaikui jie gauna bent 12 savaičių apmokamas atostogas, darbo vietoje randa vaiko priežiūrai tinkamas sąlygas, o vadovai yra skatinami įsiklausyti į jaunų tėvų poreikius. Tačiau ne visi žino, kad ir pačiam naujagimiui „Microsoft“ atsiunčia laišką bei dovanų.

„Microsoft“ teigia, kad dovanos naujagimiams yra darbuotojų labai mėgstamas darbo kompanijoje privalumas. Visgi daug žmonių nustemba pastebėję laišką, kuriame vardu kreipiamasi tiesiai į vaiką. „Microsoft“ atskleidė kaip tokie laiškai atrodo:

„Mielas [vardas],

Kol tu ruošeisi pasauliui, mes ruošėme pasaulį tau. Tu esi tai, dėl ko mes dirbame – ateitis.

Pakuotėje rasi ypatingas dovanas, kurias tau parinkome. Jos turinys buvo su meile surinktas „AtWork!“, pelno nesiekiančios organizacijos, kurios misija yra padėti žmonėms su negalia tapti produktyviais, prisidedančiais, įsitraukusiais savo bendruomenių nariais. Mėgstamiausia mūsų dovana – „Nanny and Webster“ antklodė. Ji ne tik tave sušildys – pelnas gaunamas iš „Nanny and Webster“ antklodžių yra skiriamas labdarai vaikams. Pasidalink šiomis dovanomis su savo tėvais.

Paprašyk savo tėvų susipažinti su „Microsoft“ teikiamais privalumais tėvams, kaip parama vaikų priežiūrai, jaunų motinų kambariai, ištekliai šeimoms iš „Microsoft“ darbuotojų paramos programos. Viską galima rasti interneto svetainėje.

Mes nekantraujame pamatyti tave augantį ir sužinoti, ką tu pasieksi“.

Nors dovanų maišas, kaip pasakoja tėvai, būna išties dosnus, labiausiai visus domina laiškas, kurį norisi išsaugoti ateičiai. Įdomu tai, kad „Microsoft“ jame pasakoja su kokiomis labdaros organizacijomis dirba. Tai - geras sprendimas, parodantis, kad dovanoms išleistos lėšos bus skirtos geriems tikslams.

„Microsoft“ ilgą laiką rūpinasi savo darbuotojų šeimų gerove, tačiau tėvams ir mamoms skiriamas dėmesys buvo gerokai padidintas 2015 metais. „Microsoft“ užtikrina, kad visi biurai yra pritaikyti dirbantiems tėvams, juose dažnai yra vaikų kambariai su profesionalų priežiūra.

Informacija iš:

technologijos.lt

Image: FreeDigitalPhotos.net







Komentarai (Viso žinučių: 0)


Atsakyti
Vardas:Svečias
Pavadinimas:
Komentaras:


Įrašykite patvirtinimo kodą

Powered by AkoComment 3.0


vaistai.lt pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegalius veiksmus.

Į viršų
 



Ieškomiausių TOP 5




Naudingos nuorodos